konec MFK Karviná – SK Sigma Olomouc
1:2
(0:1)
Komentuje: Igor Mainka
 
86
Poslední střídání trenéra Jílka. Ze hřiště odešli Daněk s Chytilem, na trávník naopak vyběhli Vaněček s Poulolem.
 
84
Domácí trenér Páník udělal trojité střídání. Hřiště opustili Papadopulos, Zorvan a Ndiaye, místo nich přišli Chvěja, Holík a Qose.
 
82
Zajímavá šance Karviné! Túlio poslal míč za obranu na Bartošáka, ten vlétl levou stranou do pokutového území a prudkou přihrávkou na zadní tyč nabídl zakončení Durosinmimu, který projel ve skluzu za míčem.
 
67
Střídání na olomoucké straně, Zifčák vyměnil Navrátila.
 
66
Krásným dlouhým balónem našel Spáčil ze středového kruhu na levé straně Navrátila, ten zkusil technickou střelu na druhou tyč, ale brankář Bajza míč vyrazil vedle branky.
 
61
Domácí střídají v ofenzívě. Svobodu nahradil Durosinmi.
 
58
Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí se z vyrovnaného stavu dlouho neradovali. Odkopnutý míč poslal z poloviny hřiště kolenem dopředu Jemelka, míč si připravil na střelu JAN NAVRÁTIL a střelou o břevno do středu brány pokořil brankáře Bajzu! Míč se štěstím zapadl za brankovou čáru.
 
56
Trenér Jílek udělal dvě změny. Spáčil nahradil střelce úvodní branky Greššáka a Růska zastoupil Zahradníček.
 
51
Karviná právě vstřelila branku!
V Karviné je vyrovnáno! Zorvan se uvolnil v pokutovém území a halfvolejem poslal prudkou střelu na branku, gólman Macík míč znovu vyrazil k pravé tyči, kde byl opět MICHAL PAPADOPULOS. Karvinský útočník dorazil míč do odkryté brány!
 
48
Obrovská šance Karviné, Bartošák se obtočil na pravé straně šestnáctky, vystřelil, Macík jeho střelu vyrazil pouze k levé tyči a dobíhající Papadopulos v těžké pozici minul branku!
 
42
Při druhém našel Bartošák na hranici šestnáctky Marca Túlia, který z první napálil míč vedle brány!
 
39
Zajímavá akce Daňka, který měl zkoušel ve stoje vyšachovat bránícího hráče, což se mu povedlo, když prudkým nákopem před malé vápno vybídl k dorážce Chytila, ale olomoucký hráč odrazil míč vedle branky!
 
36
Bartošák získal špatný odkop soupeře na levé straně, vběhl do pokutového území a zpětnou přihrávkou vybídl do gólové pozice Mikuše. Domácí hráč měl před sebou celou branku, ale z první trefil jen hráče clonící u levé tyče!
 
26
Parádní zákrok brankáře Macíka, který musel zlikvidovat prudkou hlavičku Papadopulose do levého horního rohu branky. Vynikající centr poslal z levé strany Bartošák.
 
24
Vypadalo to na velkou šanci Olomouce, Navrátil vysunul do úniku Chytila, ten vběhl s míčem do pokutového území, kde celou akci zbrzdil, počkal na reakci obránce a poté pravačkou prudce vypálil. Brankář Bajza jeho střelu vyrazil nad branku, následně pomezní rozhodčí odmával ofsajd.
 
21
Zajímavá příležitost Daňka, který se odhodlal ke střele zpoza šestnáctky, brankář Bajza jeho skákavou střelu vyrazil vedle branky. Rohový kop pro Hanáky.
 
12
Chytil zkoušel pláchnout po pravém kraji, ale Mikuš ho tvrdě sestřelil. Za svůj zákrok uviděl žlutou kartu.
 
5
Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté prolomili střeleckou neschopnost! Hanáci rozjeli akci pravou stranou, zpětná přihrávka došla na hranici levého rohu vápna, kam si doběhl Breite, počkal si, než se jeho spoluhráči připraví na centr a poté vyslal krásný balón na hlavu LUKÁŠE GREŠŠÁKA! Olomoucký záložník prudkou hlavičkou pokořil brankáře Bajzu!
 
1
Hned v první minutě měli hosté velkou šanci, Breite poslal po zemi přihrávku do pokutového území, Daněk propustil míč na pravou stranu, kde byl volný Navrátil, ale jeho prudkou ránu vyboxoval brankář Bajza mimo bránu.