konec FK Pardubice – SK Dynamo Č. Budějovice
3:3
(1:1)
Komentuje: David Klier
 
87
Dynamo právě vstřelilo branku!
K exekuci volného kopu se postavil BENJAMIN ČOLIČ, který skvěle trefenou střelou nedal Letáčkovi žádnou šanci! Bez asistence.
 
71
Pardubice právě vstřelily branku!
Dlouhé čekání pro domácí dopadlo skvěle! K nařízenému pokutovému kopu se postavil CADU. Brazilec poslal Vorla na druhou stranu a znovu dává svému týmu vedení!
 
57
Dynamo právě vstřelilo branku!
Je znovu vyrovnáno! Hosté konečně proměnili jednu ze standardních situací ve vstřelenou branku, po centru Mršiče z volného kopu se hlavou trefil LUKÁŠ HAVEL! Asistence: Matej Mršić.
 
50
Pardubice právě vstřelily branku!
Uplynulo necelých pět minut a Pardubice strhávají vedení zpět na svou stranu! Huf se šťastně s míčem dostal do vápna, kde ho přesně k tyči poslal KAMIL VACEK! Bez asistence.
 
45
Dynamo právě vstřelilo branku!
Je srovnáno! Po odvrácené zadovce z pravé strany se k míči před pokutovým územím dostal JAKUB HORA, který skvěle trefenou střelou překonal Jiřího Letáčka! bez asistence.
 
27
Pardubice právě vstřelily branku!
Východočeši dávají svůj první jarní gól! Velký kus práce odvedl David Huf, který hru otočil na levou stranu. Tam Cadu obešel obránce a přihrávkou našel v pokutovém území TOMÁŠE SOLILA, na jehož zakončení Vorel nedosáhl! Asistence: Cadu.