konec FK Jablonec – SK Sigma Olomouc
1:0
(0:0)
Komentuje: Ondřej Belák
 
90+2
David Štěpánek (JAB) dohrál Matouška a vysloužil si žluté napomenutí.
 
87
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází David Houska, přichází David Štěpánek.
 
86
Hosty dělily centimetry od vyrovnání. Krásný centr Jakuba Matouška z pravé strany hlavou mírně lízl Antonín Růsek a míč skončil na tyči!
 
83
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Radim Breite, přichází Florent Poulolo.
 
80
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Malínský, přichází Michal Černák.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Václav Pilař, přichází Antonín Vaníček.
 
76
Po rohu zapracoval na malém vápně skvěle Tomáš Hübschman a Václav Kadlec pak z metru mohl výrazně přiblížit Jablonec ke třem bodům. Jan Stejskal ovšem předvedl fantastický zákrok a pokazil domácímu debutantovi radost!
 
74
Obrovská šance Sigmy! Kryštof Daněk prostrčil balon do šestnáctky na Juraje Chvátala, který sám před Hanušem z mírně ostřejšího úhlu razantní pravačkou těsně přestřelil bránu.
 
70
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Silný, přichází Václav Kadlec.
 
64
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Kryštof Daněk.
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Mojmír Chytil, přichází Pablo González.
 
59
Jan Navrátil z levého okraje pokutového území připravil šanci Ondřeji Zmrzlému, který si míč prvním dotekem zpracoval a druhým ho poslal přes vybíhajícího Jana Hanuše. Severočechy dnes už podruhé zachránil v roli zastupujícího brankáře Jaroslav Zelený, který balon odkopl těsně před brankovou čárou!
 
56
Jakub Matoušek hned po svém příchodu pořádně rozvířil vody, když střet se Zeleným doprovodil tak hlasitým zvukovým doprovodem, že to muselo být slyšet až na druhé straně Ještědu. Jaroslav Zelený (JAB) pak protihráči pořádně vyčinil a prohlédl si žlutou kartu.
 
55
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Pavel Zifčák, přichází Jakub Matoušek.
 
51
Stejná spolupráce znovu! Pilař opět parádně sklepl pro Kratochvíla, který si balon tentokrát zpracoval. Pak vypálil jen do prostoru, kde stál brankář Stejskal.
 
49
Jablonec právě vstřelil branku!
Severočeši jsou za aktivní vstup do druhého poločasu po zásluze odměněni. Centr z pravé strany dolétl až na Václava Pilaře, který v souboji dokázal míč hlavou sklepnout k penaltovému puntíku. Tam se do střely z voleje opřel MILOŠ KRATOCHVÍL a nechytatelnou pravačkou rozvlnil síť.
 
45
Ještě jedna tutovka domácího celku! Do olomoucké šestnáctky přilétl centr z levé strany a na malém vápně vyplaval úplně volný Libor Holík, který v pádu hlavičkoval. Jan Stejskal ovšem jeho zakončení dokázal skvěle vyrazit!
 
44
A velká šance také na druhé straně. Jan Silný si udržel Beneše za zády a ťukl míč proti noze Miloše Kratochvíla, jehož střelu těsně před malým vápnem skvěle zblokoval právě Vít Beneš.
 
43
Centr od rohového praporku proskákal celým jabloneckým pokutovém územím. Do odraženého míče se pak opřel Jan Navrátil, který propálil brankáře Hanuše. Ještě za ním ovšem zakročil Jaroslav Zelený!
 
29
Vojtěch Kubista (JAB) podrazil pronikajícího Spáčila a je z toho první žlutá karta. Olomouc bude rozehrávat standardku z dobré pozice pro centr.
 
26
Pavel Zifčák podržel míč v pokutovém území a přihrál pod sebe na Ondřeje Zmrzlého, jemuž střela nevyšla. Paradoxně tím však našel hlavu Antonína Růska, který prudký balon trkl ke své smůle přímo do rukavic Hanuše!
 
23
Už to vypadalo, že Olomouc půjde do vedení, ale gól neplatí! Po centru Navrátila se hezkým volejem trefil Mojmír Chytil a rozhodčí po kontrole systému VAR branku neuznává. Z tribuny těžko říct, co bylo příčinou. Skóre každopádně zůstává 0:0.
 
21
Václav Pilař skvěle potáhl míč středem. Tečovaný centr Libora Holíka pak skončil na kopačce Davida Housky, který pálil levačkou a ránu na poslední chvíli zblokoval Václav Jemelka. Míč poté proskákal jen těsně okolo tyče!