konec FC Fastav Zlín – FC Baník Ostrava
2:2
(1:1)
Komentuje: Daniel Fekets
 
86
Zlín právě vstřelil branku!
V 86. minutě domácí srovnávají! Vachtang Čanturišvili našel svým kopem od rohového praporku VÁCLAVA PROCHÁZKU naprosto precizně. Zkušeného stopera Zlína si obrana Baníku nepohlídala. Procházka nastavil placírku a umístil míč do branky. 2:2. Asistence: Vachtang Čanturišvili.
 
52
Baník právě vstřelil branku!
K penaltě se postavil DYJAN CARLOS DE AZEVEDO, který si ji opravdu vychutnal. Po vzoru Antonína Panenky poslal míč obloučkem doprostřed brány. Rakovan uskočil na pravou stranu, tudíž v danou chvíli byl bez šance. Baník podruhé v utkání vede. 1:2.
 
18
Zlín právě vstřelil branku!
Zlínská odpověď ale přišla po necelých dvou minutách! Ideální centr Martina Cedidly z pravé strany si v pokutovém území zastavil DAVID TKÁČ. Kuzmanović jej bránil nedůsledně, a proto se zlínský střední záložník k zakončení dostal. Hrací předmět pohotově uklidil k zadní tyči. 1:1. Asistence: Martin Cedidla.
 
16
Baník právě vstřelil branku!
Hosté otevírají skóre! Roman Potočný se dostal k rozehrávce rohového kopu. Míč parádně naservíroval na malé vápno, kde získal prostor LADISLAV ALMÁSI. Slovenský útočník zakončil rybičkou naprosto přesně, Rakovan se natahoval marně. 0:1. Asistence: Roman Potočný.