konec FK Pardubice – SK Sigma Olomouc
1:5
(1:2)
Komentuje: David Klier
 
79
Olomouc právě vstřelila branku!
Tak toto střídání se Václavu Jílkovi povedlo! Po rohovém kopu Pardubic šli hosté do protiútoku. Jiří Spáčil z levé strany našel před prázdnou brankou RADKA LÁTALA, který si sice dal načas, nakonec ale dal pátý gól Sigmy! Asistence: Jiří Spáčil.
 
68
Olomouc právě vstřelila branku!
Ve druhé půli zatím hrají jen Pardubice a góly dává jen Olomouc! Protiútok po levé straně vedl Kryštof Daněk. Ten v pokutovém území našel PABLA GONZÁLEZE, jenž dostal dost času a prostoru a zakončením k tyči dal čtvrtý gól Sigmy!. Asistence: Kryštof Daněk.
 
49
Olomouc právě vstřelila branku!
Neuvěřitelný gól, který vstřelil FLORENT POULOLO! Ten předskočil Pavla Černého a získal tak balón. K překvapení všech se rozhodl vystřelit a z dálky překvapil i Makra Boháče! Bez asistence.
 
23
Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté znovu vedou! Po centru z pravé strany se hráči Sigmy dostali k míči v pokutovém území. Daněk posunul míč na ONDŘEJE ZMRZLÉHO, jehož tvrdá střela na přední tyč skončila v síti! Asistence: Kryštof Daněk.
 
16
Pardubice právě vstřelily branku!
Vedení Olomouce trvalo jen tři minuty! Čelůstka na levém křídle našel úplně volného Cadua. Ten si prošel přes Poulola a poslal míč na nohu EMILA TISCHLERA, který zakončil přesně! Asistence: Cadu.
 
13
Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí udělali velkou chybu v rozehrávce a Sigma se dostává do vedení! Pavlo González v pokutovém území našel ANTONÍNA RŮSKA. Ten si zasekl balón a levou nohou překonal Marka Boháče! Asistence: Pablo González.