konec FK Pardubice – SK Slavia Praha
0:5
(0:0)
Komentuje: David Klier
 
81
Slavia právě vstřelila branku!
A je tu pátý gól v domácí síti! UBONG EKPAI byl na hraně ofsajdu, podle videa to ale bylo v pořádku. Šel tak sám na Marka Boháče, který si sice na míč sáhl, i tak ale skončil v síti! Asistence: Nicolae Stanciu.
 
75
Slavia právě vstřelila branku!
Je tu další dvougólový střelec! Nicolae Stanciu přesnou přihrávkou našel ONDŘEJE LINGRA. Ten měl dost prostoru, podíval se kde je brankář a napálil balón přímo pod břevno! Asistence: Nicolae Stanciu.
 
64
Slavia právě vstřelila branku!
Hostující fotbalisté dávají třetí gól během šesti minut a dávají zapomenout na nepovedenou první půli! Další úspěšná akce po pravé straně, na konci přihrávky Masopusta ale tentokrát byl ONDŘEJ LINGR! Asistence: Lukáš Masopust.
 
63
Slavia právě vstřelila branku!
Slávisté znovu prošli domácímu týmu po jejich levé straně a dávají druhou branku! Tentokrát míč vedl Lukáš Masopust a ten ho téměř identicky jako Bah předložil MICHAELKU KRMENČÍKOVI, jehož úloha už byla snadná. Asistence: Lukáš Masopust.
 
58
Slavia právě vstřelila branku!
Slávisté zatím nepředvádějí žádný oslnivý výkon, i tak se ale dostávají do vedení! Alexander Bah si na pravé straně píchl míč kolem obránce Následně ho poslal před bránu, kde byl volný MICHAEL KRMENČÍK a ten se trefil přesně!. Asistence: Alexander Bah.