konec FK Teplice – FC Slovan Liberec
1:2
(1:1)
Komentuje: Petr Šatalík
 
90+5
Matías Succar vidí v závěru utkání žlutou kartu za faul loktem do obličeje Imada Rondiće. Tady se nelze ničemu divit, jeho zákrok byl příšerný a za žlutou může být rád.
 
90+1
Základní hrací doba je za námi. Hlavní sudí Miroslav Zelinka ale nastavuje dalších pět minut navíc. Následně ukazuje žlutou kartu Chlumeckému za důrazný zákrok tělem u postranní lajny.
 
85
Jan Knapík šel nyní rukou po noze Nečase, kterého sestřelil k zemi, když nejprve upadl v osobním souboji na hraně vlastního vápna. Za tento faul mu sudí Zelinka ukazuje červenou kartu. Jan Knapík sice zabránil penaltě i jasné šanci pro Nečase. Liberec má ale standardku hned z hrany velkého vápna. Tady není o čem, byla zmařena jasná branková příležitost.
 
79
Theodor Gebre Selassie bude zase jednou házet balon zpátky na hrací plochu. Daniel Trubač však odvedl dobrou práci, když získal míč a Imad Rondić jej zezadu kopl do kotníku. Za to vidí žlutou kartu.
 
15
Filip Havelka naprosto po zásluze vidí žlutý kartonek. Tvrdým skluzem poslal k zemi Martina Chlumeckého a VAR ještě řeší, zda se dokonce nebude červenat.