konec FC Baník Ostrava – FK Pardubice
3:1
(0:0)
Komentuje: Radomír Fukala
 
85
Baník právě vstřelil branku!
V závěru utkání přichází pojistka v podobě třetího gólu! Domácí ve středu pole vyhráli souboj a řítili se do otevřené obrany. Granečný následně narýsoval skvělou kolmici za beky a JIŘÍ KLÍMA zkušeně přehodil vyběhnuvšího Markoviče.
 
73
Baník právě vstřelil branku!
Tak to je opravdu skvělá a blesková odpověď Ostravanů. Ti se krátce po rozehrání dostali s míčem na levou stranu, odkud skvěle nacentroval na střed pokutového území Kuzmanović. Jeho nabídku si našel v plném běhu naběhnuvší DYJAN CARLOS DE AZEVEDO, jenž hlavou nedal Markovičovi žádnou šanci.
 
72
Pardubice právě vstřelily branku!
Nedáš-dostaneš! Toto pravidlo se nyní potvrdilo v celé své kráse. Po neproměněné tutovce Sora a rohu Ostravy uháněli hosté do přečíslení. Ze středu přišla příhra na pravou stranu vápna, kde domácí srazili střelu jen k DOMINIKU KOSTKOVI, jenž ranou na zadní tyč překonal Laštůvku.
 
54
Baník právě vstřelil branku!
Teď už to Ostravě vyšlo a fanoušci jsou na nohou! Ladislav Almási odvedl opravdu výtečnou práci, když se dostal přes dva protihráče až do vápna, z jehož pravé strany měl hned tři možnosti přihrávky. Zvolil variantu pasu pod sebe na rozběhnutéhoA DANIELA TETOURA, jenž ranou po zemi prostřelil Markoviče.