konec SK Sigma Olomouc – SK Dynamo Č. Budějovice
3:3
(0:2)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
90+7
Olomouc právě vstřelila branku!
Neuvěřitelný závěr, Sigma srovnává na 3:3. Macík v souboji odstavil dva protihráče a míč padl k FLORENTU POULOLOVI, který umístil míč přesně k tyči a mohl se jít radovat s celou olomouckou střídačkou.
 
86
Olomouc právě vstřelila branku!
Tak ještě to bude drama. Růsek našel před brankou PAVLA ZIFČÁKA, který se obtočil kolem soupeře a střelou k tyči snížil na 2:3.
 
61
Dynamo právě vstřelilo branku!
Už se zdálo, že se Sigma nadechuje ke srovnání, ovšem jeden hostující brejk přinesl třetí branku soupeře. Po centru z pravé strany se trefil hlavou EMANUEL TOLNO, jehož pokus se odrazil od tyče a tancoval okolo brankové čáry. Dle sudího na lajně však už byl míč za brankovou čárou, a tak se hosté mohou radovat.
 
52
Olomouc právě vstřelila branku!
Vepřek nakopl míč z velké dálky do šestnáctky, kde jej Růsek posunul před branku na VÁCLAVA JEMELKU, který z bezprostřední blízkosti zakončil k tyči.
 
41
Dynamo právě vstřelilo branku!
Další olomoucké zaváhání a hosté se ujímají vedení o dvě branky. Bassey z pravé strany našel Mihálika, který už mohl zakončovat, ale po pár kličkách posunul patičkou na PATRIKA ČAVOŠE, který narval míč mezi tři tyče.
 
9
Dynamo právě vstřelilo branku!
Po rohovém kopu dokázal Macík zasáhnout, hosté ale zůstali u míče a vzápětí skórovali. Dlouhý aut v podání Sladkého se dostal až na kopačku AKPANA BASSEYHO, který si zpracoval míč a tvrdou ránou jej poslal k tyči. Macík se natahoval marně.