konec SK Dynamo Č. Budějovice – FC Baník Ostrava
1:3
(0:1)
Komentuje: Daniel Fekets
 
88
Baník právě vstřelil branku!
Baník přidává definitivní pojistku za třemi body! Lukáš Budínský vyslal šikovný centr, který Talovierov dostal jen k šestnáctce, odkud Yira Sor našel DAVIDA LISCHKU. Stoper Baníku krásně zamířil k zadní tyči a potvrdil tak svou střeleckou formu z minulého utkání. 1:3. Asistence: Yira Sor.
 
58
Dynamo právě vstřelilo branku!
Dynamo snižuje! Po nákopu Martina Králika si míč zpracoval FORTUNE BASSEY, který se nádherně prosmýkl mezi trojicí bránících hráčů a poté s přehledem umístil míč pravačkou k zadní tyči. Laštůvka si možná na balón sáhl, ale vytěsnit jej nedokázal. 1:2. Asistence: Martin Králik.
 
52
Baník právě vstřelil branku!
Krajní beci Baníku mají dnes s asistencemi žně! Další skvělý centr, tentokrát od Jiřího Fleišmana, dopravil hlavou do brány středopolař DANIEL TETOUR, jenž tak dává svou první branku v sezoně. Vorel na míč nedokázal dosáhnout, hlavička byla umístěná dobře. 0:2. Asistence: Jiří Fleišman.
 
35
Baník právě vstřelil branku!
Hosté jdou zaslouženě v dnešním zápase do vedení. Pěkný a přesný centr Gigliho Ndefeho mířil k zadní tyči, kam si naběhl střelec branky NEMANJA KUZMANOVIĆ. Ofenzivní záložník Baníku poslal míč hlavou k zadní tyči a tentokrát už Vorel zasahovat nemohl. 0:1. Asistence: Gigli Ndefe.