konec FC Viktoria Plzeň – 1.FK Příbram
3:3
(1:2)
Komentuje: Jakub Štěrba
 
90+6
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to je neskutečné, Příbram v šesté nastavené minutě srovnává! Prodloužený nákop se dostal k FILIPU ZORVANOVI, který z velké dálky, prudkou střelou, přeloboval Aleše Hrušku.
 
90+1
Plzeň právě vstřelila branku!
Povedlo se, Plzeň v nastaveném čase otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Jakub Brabec z levé strany našel na středu Lukáše Kalvacha, jehož tvrdou ránu Šiman nezkrotil, k pohotové dorážce bleskurychle přispěchal ZDENĚK ODNRÁŠEK, který překlápí vývoj zápasu na stranu Viktorie.
 
71
Plzeň právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Centrovaný balon do pokutového území zasáhl hlavou Filip Kaša, leč jeho hlavička, i díky teči, byla sražená na pravou tyč, k rychlé dorážce ale přispěchal kapitán JAKUB BRABEC, který balon pohodlně dopravil do sítě.
 
45+5
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak Plzeň se přece jen dočkala a snižuje na rozdíl jediné trefy. Centr od rohového praporku propadl až k JEANU-DAVIDU BEAUGUELOVI, který míč dopravil do sítě.
 
23
Příbram právě vstřelila branku!
Neskutečné, hosté vedou o dvě branky. K odraženému míči se dostal na středu hřiště MARTIN NOVÝ, který z hodně velké dálky střelou po zemi překonává Aleše Hrušku.
 
14
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to je blesk z čistého nebe. Edrisa Lubega dostal prostor na levé straně, přesným centrem našel hlavu TOMÁŠE PILÍKA, který hlavičkou nedal Hruškovi šanci.