konec FK Jablonec – FK Mladá Boleslav
1:1
(1:1)
Komentuje: Ondřej Belák
 
90+3
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jaromír Zmrhal, přichází Jakub Klíma.
 
90+1
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Jakub Podaný.
 
82
82. Mašek upadl po kontaktu s Považancem, podle VARu se o penaltu nejednalo
 
82
Krátce po rozehrání chtěl Dominik Mašek pádem ve vápně získat pro hosty penaltu, rozhodčí ji ale nenařídil, hraje se dál!
 
76
76. Úchvatnou bombu Takácse ještě lépe vytáhl Hanuš nad břevno
 
76
To byla rána! Ladislav Takács si navedl míč na pravačku a zkusil to přibližně z pětadvaceti metrů. Dělovka mířila do horního rohu branky, Jan Hanuš ovšem skvělým zákrokem zabránil gólu. Parádní fotbalový moment z obou stran!
 
73
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Ivan Schranz, přichází Dominik Pleštil.
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Dominik Mašek.
 
67
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Malínský, přichází Jiří Skalák.
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Michal Škoda, přichází Václav Drchal.
 
65
65. Schranzovu technickou střelu hosté tečovali na roh
 
48
48. Po Krobově centru hlavičkoval Doležal nad
 
48
Jan Krob z levého křídla odcentroval do šestnáctky, kde se k hlavičce dostal Martin Doležal! V těsném kontaktu s bránícím hráčem ale namířil svůj pokus jen mimo tři tyče.
 
41
Žlutou kartu dostává Jakub Martinec (FK Jablonec).
 
40
40. Kratochvíl z první pálil jen těsně vedle
 
40
Centr Vladimira Jovoiviće Mladoboleslavští odvrátili za pokutové území. Miloš Kratochvíl pak pohotově vypálil bez přípravy a neminul o mnoho!
 
39
Tomáš Malínský (MBL) si za faul na Holíka vysloužil první žluté napomenutí dnešního zápasu. Jablonec bude rozehrávat od pravé postranní čáry.
 
37
37. Miloš KRATOCHVÍL - 1:1
 
37
Jablonec právě vstřelil branku!
Máme vyrovnáno! Vladimir Jovović se pokusil přenést hru a i díky promáchnutí Dominika Preislera úspěšně našel MILOŠE KRATOCHVÍLA. Ten už měl před sebou pouze Jakuba Diviše, kterého v souboji muže proti muži prostřelil po zemi k tyči.
 
35
35. Kratochvílovu ránu vykopl Diviš
 
35
Ivan Schranz utekl po pravé straně do otevřené obrany a přihrál Miloši Kratochvílovi. Ten se prosmýkl až do pokutového území a tvrdě vystřelil. Jakub Diviš jeho projektil vyrazil před sebe a Vladimir Jovović míč připravil pro Schranze, který trefil jen bránícího hráče před sebou.
 
31
31. Dancák Hanuše ve vyložené pozici nepropálil
 
31
Obrovský nedůraz jabloneckých hráčů na pomezí vlastní šestnáctky mohl domácí přijít draho! Samuel Dancák ale ve vyložené pozici nepropálil výborného Jana Hanuše, k dorážce se pak jen těsně nedostal Škoda.
 
25
25. Zmrhal byl u míče před Hanušem, svým centrem pak Škodu nenašel
 
25
Domácí brankář Jan Hanuš se vůbec nedohodl s obráncem. Michal Škoda pak získal míč a rychle ho posílal před bránu, kde k velkému štěstí Jablonce žádného ze spoluhráčů před odkrytou klecí nenašel!
 
17
17. Jovovič z dobré pozice mířil jen doprostřed
 
17
Mohlo být bleskurychle vyrovnáno. Martin Doležal skvěle udržel míč v souboji s obráncem a přihrál proti noze Vladimiru Jovovićovi, který z prostoru uvnitř pokutového území vystřelil jen slabě do středu brány.
 
16
16. David ŠIMEK - 0:1
 
16
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A Středočeši se ze standardní situace ujímají vedení! Tomáš Ladra, který podzim strávil právě v Jablonci, výborně nacentroval do pokutového území. Těsně před brankářem Hanušem míč hlavou tečoval DAVID ŠIMEK tak šikovně, že nedal gólmanovi šanci.