konec MFK Karviná – FK Pardubice
0:2
(0:1)
Komentuje: Igor Mainka
 
89
Na druhé straně vypustil ze své levačky technickou střelu Langedijk, brankář Bolek vylétl do vzduchu a míč lapil do rukavic.
 
87
Další šance, tentokrát na karvinské straně. Po centru z pravé strany hlavičkoval v malém vápně vedle levé tyče Santos.
 
85
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Lukáš Pfeifer, přichází Lukáš Hušek.
 
83
83. Huf mohl přidat další gól! Bolek vyrazil
 
83
Parádní zákrok brankáře Bolka. Karvinský gólman vyrazil střelu Hufa z nějakých deseti metrů. Zpětnou přihrávkou krásně našel pardubického útočníka Pfeifer.
 
81
Karviná naposled vystřídala. Ndefeho vyměnil Smrž.
 
74
Za mohutného ohňostroje opouští hřiště Ewerton, místo něj zamířil na trávník Langedijk.
 
72
72. David HUF - 0:2
 
72
Pardubice právě vstřelily branku!
Chyba karvinských hráčů znamená druhý gól v domácí síti! DAVID HUF využil nepřesné zpětné přihrávky a střelou po zemi prostřelil brankáře Bolka – 0:2!
 
71
Janečka v podobné pozici jako Mikuš, ani on nedokázal dostat balón do brány.
 
70
Čtvrtým majitelem žluté karty se stal domácí Jean Mangabeira.
 
69
Janečka z pravé strany vyslal prudký pas po zemi před malé vápno, kde se k míči dostal Mikuš, ale pokusem z první trefil místo, kde byl gólman Boháč. Pardubický brankář se štěstím balón chytil.
 
67
Boháč opět v akci, když zneškodnil střelu karvinského hráče po rohovém kopu.
 
66
Neskutečné zákroky vytáhl gólman Boháč! Pardubický brankář nejprve vyrazil střelu Papadopulose a poté skočil i po dorážce Ostráka, která mířila do odkryté brány!
 
63
Dvojité střídání na straně Pardubic. Cadu a Petráň dohráli, Sláma s Hufem nastoupili na zbylou půlhodinu.
 
59
Ostrák svou individuální prací získal u pravé tyče prostor ke střele, vypálil po zemi k bližší tyči, kde však skočil gólman Boháč a i tuto střelu zlikvidoval.
 
56
Qose běžel sám na pardubickou bránu, z hranice pokutového území vystřelil po zemi k pravé tyči, kam skočil gólman Boháč a míč chytil. Obrovská šance domácího celku.
 
54
Zraněného Čmelíka nahradil Janečka.
 
54
Po faulu na pravé straně uviděl žlutou kartu Tomáš Čelůstka.
 
48
48. Ostrákova zajímavá střela skončila nad bránou
 
46
Trenér Jarábek udělal o přestávce tři změny. V kabině zůstali Dramé, Haša a Herc a místo nich přišli Čmelík, Mikuš a Mangabeira.
 
44
Cadu v obrovské šanci, po přihrávce od Ewertona z levé strany měl před sebou pouze obránce Dramého, kterého však trefil. Míč by jinak zamířil do odkryté brány!
 
43
Petráň vypustil do úniku Cadua, který už mířil sám, jenže zdvižený praporek rozhodčího jeho akci zastavil. Cadu se neudržel a naštvaně kopl míč do reklamního panelu, za což uviděl žlutou kartu.
 
37
Další šance Karviné, zcela volný byl na levé straně Pfeifer, prudce vypálil po zemi, ale gólman Bolek vystihl směr střely a nohama pokus pardubického hráče zneškodnil.
 
36
36. Penalta
 
36
K pokutovému kopu se postavil Ewerton, avšak jeho prudkou polovysokou střelu do levé poloviny brány gólman Bolek vyrazil na břevno!
 
35
Ewerton krásným lobem zkoušel vysunout Cadua, ten zřejmě po střetu s karvinským obráncem upadl. Rozhodčí odpískal pokutový kop!
 
27
První žlutá karta je na světě. Za faul na Pfeifera jí uviděl karvinský stoper Soufiane Dramé.
 
22
Qose krásně vysunul Papadopulose, ten se snažil udělat kličku do strany brankáři Boháčovi, jenže pardubický gólman natáhl ruce a míč odrazil od nohou karvinského útočníka!
 
19
19. Papadopulos napálil míč hlavou vedle tyče!
 
19
Další zajímavá akce Karviné, Bartošák odcentroval z levé strany na bližší tyč, kam si naběhl Papadopulos, ale hlavou napálil balón vedle levé tyče.
 
15
Rohový kop Bartošáka zamířil na zadní tyč, kam si naskočil Šindelář, ale hlavou zhruba o půl metru minul levou tyč pardubické brány!
 
13
13. Michal PETRÁŇ - 0:1
 
13
Pardubice právě vstřelily branku!
Východočeši se zaslouženě dostávají do vedení! Solil dlouhým nákopem z pravé strany našel v pokutovém území MICHALA PETRÁNĚ, který se svému bývalému klubu odvděčil gólem. Střelu odeslal po zemi k levé tyči, brankář Bolek se mohl jen dívat – 0:1!
 
11
11. Solilův nebezpečný centr prodloužil Cadu, Šindelář míč odvrátil
 
11
Centr Solila z levé strany lehce lízl hlavou v pokutovém území Cadu do míst, kde byl Šindelář, který se štěstím míč odvrátil kousek od pravé tyče Bolkovy brány.