konec FC Zbrojovka Brno – SK Sigma Olomouc
2:4
(1:1)
Komentuje: Daniel Kinc
 
76
Olomouc právě vstřelila branku!
Na Srbské je nejspíš hotovo, hosté vedou o dvě branky. Mandous vyslal dlouhý výkop, který Nešpor poslal za sebe. Velkou chybu následně na stoperu udělal Černín, který nechal propadnout míč na PAVLA ZIFČÁKA a ten vyběhnuvšího Flodera prostřelil po zemi na zadní tyč – 2:4
 
68
Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté otáčejí skóre a poprvé v utkání jdou do vedení! Střídající ŠIMON FALTA se ukázal jako pravý žolík. Za vápnem se dostal k míči a napřáhl ke krásné dalekonosné ráně, která skončila přesně v šibenici Floderovy svatyně. Výstavní gól do těch nejlepších hitparád – 2:3.
 
61
Olomouc právě vstřelila branku!
V Brně je opět vyrovnáno. Hosté zahrávali rohový kop z pravé strany, kterého se ujal Falta. Jeho centrovaný míč přistál u JAKUBA ČERNÍNA, který jej však ke smůle domácích prodloužil hlavou přesně k tyči mimo dosah Flodera – 2:2.
 
51
Brno právě vstřelilo branku!
Nyní už ale domácí jdou do vedení! Hosté ledabyle odkopli míč, který zachytil Pachlopník. Při zpracování ho jeden z Olomoucký nešťastně poslal přes Hubníka na úplně volného ANTONÍNA RŮSKA a ten složil úspěšný reparát. Svou ránu nasměroval o zadní tyč přesně do sítě – 2:1.
 
26
Olomouc právě vstřelila branku!
V Brně je vyrovnáno! Domácí propadli na hranici vápna a hned byli potrestáni. K míči se dostal Nešpor, který naznačil střelu a posunul balón přes obránce doleva do vápna na volného LUKÁŠE GREŠŠÁKA, který Flodera obstřelil na zadní tyč – 1:1.
 
9
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí se dostávají do vedení! Pachlopník skvěle prošel po pravé straně přes dva soupeře, jeho centr sratil Mandous na Šumberu a ten ještě stihl v pádu posunout míč na JAKUBA PŘICHYSTALA, který poslal balón zblízka nekompromisně pod břevno – 1:0!