konec SK Slavia Praha – FK Teplice
5:1
(3:0)
Komentuje: Adam Kolář
 
68
Slavia právě vstřelila branku!
Fanoušci se dočkali "bůra", po kterém tolik volali. Olayinka se prosmýkl po levém křídle a míč načechral následně do vápna přesně na hlavu LADISLAVA TAKÁCSE, který snadnou úlohu zvládl výborně a neomylně trefil odkrytou bránu. Tepličtí se mohou zlobit sami na sebe, neboť přestali hrát v domnění, že byl balon v autu. Hlavní sudí celou situaci ještě zkonzultoval s videem a branku uznal.
 
63
Teplice právě vstřelily branku!
Exekuce pokutového kopu se chopil JAKUB MAREŠ, který dal na známé fotbalové pravidlo – brankář vždy skočí. Míč napálil doprostřed a z první teplické střely snižuje na 1:4.
 
52
Slavia právě vstřelila branku!
Je to 4:0! Do balonu se ze střední vzdálenosti náramně opřel TOMÁŠ HOLEŠ a jeho povedená dělovka skončila v pravé šibenici Grigarovy brány.
 
27
Slavia právě vstřelila branku!
V podání Teplic je to zatím zmar. Po veliké chybě v rozehrávce, se před prázdnou bránou zjevil PETAR MUSA, který nezaváhal a poslal svůj klub do tříbrankového vedení.
 
13
Slavia právě vstřelila branku!
Slavia vede 2:0! Podstatnou práci odvedl na pravém křídle Coufal, jenž se uvolnil a přesným pasem nad vápno vybídl ke střele NICA STANCIUA. Rumunský technik vyslal parádní střelu z první, která skončila přesně u zadní tyče Grigarovy svatyně. Gólman Teplic se ani nehnul a míč tak musí ze své brány lovit už podruhé.
 
2
Slavia právě vstřelila branku!
Teplice vstoupily do utkání nejhorším možným způsobem, hned z první akce Slavie totiž inkasují. Nutno podotknout, že šlo o poměrně lacinou branku, sešívaní měli od svých soků spoustu prostoru, kterého dokázali využít a dost jednoduše otevírají gólový účet utkání. Provod na pravé straně našel ve vápně PETERA OLAYINKU, jenž si balon zpracoval a přes lehkou teč obránce poslal za záda gólmana Grigara.