konec SFC Opava – MFK Karviná
1:2
(0:0)
Komentuje: Filip Lefenda
 
90+2
Lukáš Bartošák hasil opavskou akci přišlápnutím stojné nohy Václava Juřeny a vykoledoval si žlutou kartu.
 
90+2
Žlutou kartu dostává Bartosz Pikul (SFC Opava).
 
90
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Tomáš Ostrák, přichází Christián Herc.
 
90
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Kristi Qose, přichází Marek Janečka.
 
88
K odraženému balonu se dostal Václav Juřena, zblízka ale Petra Bolka nepřekonal! Zkušený karvinský gólman se v pádu blýskl fantastickým zákrokem!
 
86
Aktivní Rajmund Mikuš byl u postranní čáry faulován Karolem Mondekem. Ten končí rovněž na zemi, má zřejmě nějaké křeče. Od žluté karty ho ale nezachrání.
 
83
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Jan Řezníček, přichází Adam Šcudla.
 
83
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Matěj Helešic, přichází René Dedič.
 
82
82. Rajmund MIKUŠ - 1:2
 
82
Karviná právě vstřelila branku!
Karvinští otáčejí skóre! Twardzikův dlouhý nákop prodloužil Michal Papadopulos hlavou na RAJMUNDA MIKUŠE. Ten si sklepl balon hlavou a prostřelil Viléma Fendricha na levé straně šestnáctky ranou na vzdálenější tyč.
 
73
73. Skvělý Fendrich! Zachránil domácí před jasným gólem
 
73
Pavel Zavadil s přízemním centrem neuspěl a Karviná se hnala do rychlého protiútoku! Po chybě Mondeka se úplně sám řítil na Viléma Fendricha Rajmund Mikuš, přízemní ranou ale vybíhajícího brankáře Opavy nepřekonal! Hodně se zlobí i Gigli Ndefe, který si říkal o přihrávku na levou stranu. Právě tam by zakončoval do prázdné branky.
 
68
68. Juřena se dožadoval pokutového kopu, jeho pokus byl marný
 
68
Ani teď to nebude penalta! V pokutovém území upadl po přižduchnutí Twardzika nově příchozí Václav Juřena a domácí si jako jeden muž říkali o pokutový kop. I teď ale mají smůlu!
 
66
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Bojan Dordić, přichází Bartosz Pikul.
 
66
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Jiří Texl, přichází Václav Juřena.
 
64
64. Qose z dobré pozice protáhl gólmana Fendricha
 
64
Ke střele ze střední vzdálenosti se po Ostrákově přiťuknutí z levé strany dostal Kristi Qose, Vilém Fendrich měl ale dobrý výhled a v pádu ránu zneškodnil.
 
61
61. Michal PAPADOPULOS - 1:1
 
61
Karviná právě vstřelila branku!
Hosté po hodině hry srovnávají krok! Z pravé strany přihrával do vápna Gigli Ndefe a obránce Harazim byl v souboji s MICHALEM PAPADOPULOSEM o chviličku později. Karvinský útočník následně zakončoval před vybíhajícím Fendrichem přesně pod břevno.
 
60
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Vojtěch Smrž, přichází Eduardo Santos.
 
60
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Jean Mangabeira, přichází Tomáš Jursa.
 
59
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Dalibor Večerka, přichází Adam Rychlý.
 
55
Slezský FC mohl vést o dvě branky! Sudí Zelinka posoudil tvrdý střet Bartošáka s Mondekem jako čistý, a tak opavská akce pokračovala. Po Dordičově centru z pravé strany hlavičkoval Lukáš Holík na vzdálenější tyči o zem vedle pravé tyčky.
 
52
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Marek Hanousek, přichází Rajmund Mikuš.
 
46
46. Karol MONDEK - 1:0
 
46
Opava právě vstřelila branku!
Tak to je skvělý nástup Opavy do druhé půle! Karvinská obrana zaspala a balon propadl na pravé straně vápna po třech nešťastných zásazích hostů až ke KAROLU MONDEKOVI, který neměl problém trefit odkrytý prostor branky.
 
44
44. Dordič po souboji s Šindelářem upadl, sudí Zelinka zůstal klidný
 
44
Tak tohle smrdělo penaltou! Bojan Dordić upadl po kontaktu s Martinem Šindelářem ve vápně, a ačkoliv se snažil situaci ustát, nakonec v dobré příležitosti upadl. Ačkoliv je v Opavě video, zkoumat se nebude. Umím si představit, že na jiných stadionech by k tomu došlo.
 
38
38. Papadopulos v obrovské šanci!
 
38
Největší šance Karviné v dosavadním průběhu zápasu! Po centru Qoseho z pravé strany hlavičkoval na zadní tyči Michal Papadopulos, jenž přehrál Harazima. Mířil ale vedle pravé tyčky. Opavě teď spadl kámen ze srdce.
 
34
V přerušené hře dostává dodatečnou žlutou kartu za nakopnutí Jeana Mangabeiry Jiří Texl. Jeho hostování z Olomouce bylo v létě prodlouženo o další půlrok.
 
22
Největší šance dosavadního průběhu zápasu! Bojan Dordić se hnal úplně sám na branku, poté ale zakroutil střelu trestuhodně vedle pravé tyče. Posléze byl máván hodně pozdní ofsajd.
 
19
19. Ostrákovu ránu zpomalil Žídek, Fendrich neměl problém zasáhnout
 
17
17. Šance domácích! Holík netrefil míč ideálně
 
17
Slezský FC je i nadále aktivní. Matěj Helešic přešel přes Ndefeho a přihrával na bližší tyč Holíkovi, ten ale míč netrefil ideálně.
 
15
15. Texl hledal Dordiče, Bolek byl u míče dřív
 
15
Na druhé straně se zrodil rychlý protiútok, který vedl po levé straně Jiří Texl. Ten přihrával po zemi na penaltový puntík Bojanu Dordičovi, u míče byl ale o chloupek dříve Petr Bolek.