konec Bohemians Praha 1905 – FK Mladá Boleslav
4:0
(2:0)
Komentuje: Adam Kolář
 
82
Bohemians právě vstřelili branku!
Klokani dnes hrají skvěle a nepolevují. Celý zápas velice aktivní Vaníček se ocitl s míčem na pravém křídle, odkud nacentroval na zadní tyč zcela přesně na MARTINA DOSTÁLA, jenž míč jednoduše uklidil hlavou za záda gólmana Mikulce.
 
75
Bohemians právě vstřelili branku!
Naopak klokani potřetí v zápase slaví! Hronek na pravém křídle zasekl míč a pod sebou našel DAVIDA BARTKA, jehož rána s velice výraznou pomocí teče bránícího hráče skončila za zády gólmana hostí.
 
31
Bohemians právě vstřelili branku!
K exekuci penalty se postavil JOSEF JINDŘIŠEK, který zacílil ze svého pohledu do pravého spodního rohu. Penalta nebyla ani zcela ideálně umístěná, ani extrémně prudká, Mikulec zvolil správně stranu a na zemi byl včas, přesto mu míč nakonec proklouzl mezi prsty do sítě a klokani mohou slavit druhý gól. Říká se, že brankáři mají rádi penalty, protože nemohou nic ztratit, v tomto případě lze ale konstatovat, že penalta rozhodně chytatelná byla.
 
13
Bohemians právě vstřelili branku!
Klokani se ujímají vedení! Marco Túlio podcenil souboj na vlastní polovině a Vaníčkem byl vcelku lacino o balon obrán. Vaníček hledal DAVIDA PUŠKÁČE na levé straně. K němu balon i přes lehkou teč obránce doputoval a útočník domácích si ve veliké šanci počínal chladnokrevně, míč vší silou poslal nechytatelně za záda Mikulce.