konec SK Sigma Olomouc – FK Teplice
0:0
(0:0)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
90+1
Nová tvář na hřišti se ihned zapisuje do statistik. Svého soupeře musel zastavit nedovoleně a po pár vteřinách na hřišti tak vidí žlutou kartu.
 
90+1
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází David Houska, přichází Ondřej Zmrzlý.
 
88
Domácí ztratili míč na polovině hřiště a málem byli potrestáni. V akci tři na tři hlavičkoval Petr Mareš. Naštěstí pro domácí ale jeho pokus mířil přímo na Mandouse.
 
84
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Pavel Moulis, přichází Jan Shejbal.
 
84
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Admir Ljevaković.
 
84
González stáhl Řezníčka, žlutá karta pro španělského záložníka.
 
79
A opět to zkoušel Chytil. Jenže proti Grigarovi i napodruhé neuspěl. Teplický gólman krásnou rybičkou jeho pokus zneškodnil.
 
77
Povedená akce Sigmy brankou nekončí. Juliš posunul na Chytila, který se s míčem otočil a vystřelil po zemi. Grigar byl rychlý a jeho ránu srazil na roh.
 
76
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jakub Mareš, přichází Matěj Radosta.
 
74
74. Juliš posunul do běhu Sladkému, ten ale pouze protáhl gólmana Grigara.
 
74
Juliš posunul na Sladkého, který z úhlu prověřil pozornost Grigara. Teplický gólman si připisuje úspěšný zákrok.
 
70
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Tomáš Kučera, přichází Petr Mareš.
 
68
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Martin Hála, přichází Šimon Falta.
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Tomáš Zahradníček, přichází Mojmír Chytil.
 
51
Hála odehrál míč hlavou za sebe, až poté do souboje vlétl Nazarov, který uzemnil domácího hráče loktem. Žlutá karta pro hráče Teplic.
 
43
Sledujeme nyní hru ze strany na stranu, ovšem pouze mezi šestnáctkami. Ani jedno z mužstev se nemůže dostat k zakončení. Změnit to mohou nyní Tepličtí, kteří se po nedovoleném zákroku Housky dočkají standardní situace.
 
41
Mareček zezadu zajel pod nohy Hály, což neuniklo pozornosti hlavní sudí, která podruhé v zápase vytahuje žlutý kartonek.
 
38
Hosté zahrozili, když centr z pravé strany hlavou trefil Řezníček. Cestu do sítě si ale míč nenašel. Mandous dokonce nemusel ani zasahovat.
 
31
31. Grigar skvěle vychytal střelu Zahradníčka!
 
31
Míč putoval po ose Juliš – Hála – Zahradníček. Poslední jmenovaný si míč nachystal na levou nohu a vypálil. Grigar ovšem parádním zákrokem nohou tuto ránu zneškodnil.
 
29
Ze skrumáže před brankou se míč odrazil k Jemelkovi, který jej napálil. Dělovka z kopačky domácího stopera ale v síti neskončila, jeden z obránců Teplic nohou míč vyrazil.
 
28
Hála posunul na Housku, který vypálil z dvaceti metrů. Grigar musel na zem, aby míč vyrazil na roh.
 
27
Další příležitost Juliše. Centr z levé straně se snažil útočník Sigmy trefil placírkou, ale z těžké pozice branku minul.
 
18
Juliš měl na kopačce úvodní branku duelu. Zahradníček mu krásně posunul míč do volného prostoru, ovšem útočník Sigmy v zakončení selhal. Branku Grigara přestřelil.
 
16
16. Marešova tvrdá střela skončila vedle brány.
 
16
Na druhé straně opět došlo k zaváhání domácí defenzivy, čehož téměř využil Mareš. Jeho dělovka zpoza šestnáctky těsně minula domácí svatyni.
 
13
Na hřišti se začalo jiskřit. Po nedovoleném zákroku Kučery se začalo několik hráčů strkat mezi sebou, roztrhnout je od sebe musela až sudí Adámková. Kučera za svůj atak obdržel žlutou kartu.
 
11
11. Sladký odkopl míč, který mířil do domácí svatyně!
 
11
Další gólovka Teplic nekončí v síti. Přestože hosté již překonali Mandouse, na brankové čáře v poslední chvíli zasáhl Sladký.
 
10
10. Mandous si dokázal poradit s pokusy Moulise i Mareše.
 
10
Severočeši zahrávali rohový kop. Centr od praporku propadl celou šestnáctkou, ovšem Tepličtí u míče zůstali a tentokrát již musel Mandous zasáhnout. Moulisův nebezpečný přízemní centr se dostal až na malé vápno, odkud jeden z hostujících hráčů mířil po zemi k levé tyči. Gólman Sigmy ale perfektním zákrokem poslal míč na roh.
 
4
4. Moulis nedokázal přesně nasměřovat nabídku od Řezníčka.