konec MFK Karviná – FK Mladá Boleslav
2:2
(2:1)
Komentuje: Igor Mainka
 
90+6
Brankář Stejskal po ošetření zdržoval s rozehrávkou a musel být potrestán žlutou kartou.
 
90+4
Čonka jen tak naslepo odcentroval před mladoboleslavskou branku, kde si pro vysoký míč šel brankář Stejskal, avšak nečekal vysokého Tijaniho, který hlavou přestřelil bránu. Brankář Středočechů je nyní ošetřován.
 
90+1
Vukadinović z pravé strany odcentroval před bránu, tam se v dobré pozici zjevil Šindelář, ale hlavou nasměroval míč pouze do středu brány, kde byl připravený brankář Stejskal.
 
90
Lingr zasprintoval po levém kraji hřiště, až donutil Hubínka faulovat. Hubínek navíc inkasoval žlutou kartu.
 
88
Ladra dlouho na hřišti nevydržel. Na poslední minuty ho střídá obránce Mazuch.
 
86
Krobot po odpískání Maškovy ruky ukopl míč Karvinským před šestnáctku, což postřehl rozhodčí Julínek a Krobotovi udělil žlutou podmínku.
 
85
Poslední střídání na straně Karviné. Ndefeho vyměnil Santos.
 
83
Hřiště opustil střelec druhé branky Karviné Ba Loua, zhruba posledních deset minut si zahraje Slovák Guba.
 
80
Na hřišti už je trojice Vukadinović, Hanousek a Tijani. Odpočinout si odešli Taiwo, Mangabeira a Smrž.
 
72
72. Dominik MAŠEK - 2:2
 
72
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
V Karviné je znovu vyrovnáno! Douděra si naběhl k zadní tyči na centr Zeleného z levé strany, místo pokusu o střelu zvolil zpětnou přihrávku před malé vápno, kde byl nikým nekrytý DOMINIK MAŠEK a střelou přes padajícího obránce usměrnil balón za záda brankáře Bolka – 2:2!
 
70
Dvojitá změna na straně Mladé Boleslavi. Ze hřiště odešli Fulnek s Jiřím Klímou, místo nich naskočili Krobot s Ladrou.
 
64
Smrž tvrdě zajel do Budínského ve středu hřiště. Rozhodčí neváhal ani sekundu a Smržovi udělil osobní trest v podobě žlutého napomenutí.
 
56
Boleslavští vystřídali. Utkání skončilo pro Janoška, jeho místo zaujal Mašek.
 
46
Ke změně došlo v mladoboleslavském týmu. Marca Túlia nahradil David Douděra.
 
44
44. Adriel D´Avila Ba Loua - 2:1
 
44
Karviná právě vstřelila branku!
Krása! ADRIEL BA LOUA využil prostor na hranici šestnáctky, poté co Smrž prodloužil dlouhý nákop brankáře Bolka, a ze své levačky vypustil parádní točený balón do levého horního rohu mladoboleslavské brány! Brankář Stejskal na balón nedosáhl! Karviná vede 2:1!
 
42
Rohový kop obrana Mladé Boleslavi odvrátila, pár vteřin na to se Smrž z pravé strany dostal do dvojitého zakončení. První ránu zablokoval Hubínek, druhý pokus letěl nad Stejskalovu bránu!
 
34
34. Taiwova hlavička nad branku
 
34
Čonka s Lingrem sehráli signál u rozehrávky, nakonec Lingr vypustil pravačkou nepříjemný centr na přední tyč, kam si naběhl Taiwo a hlavou těsně přestřelil břevno mladoboleslavské brány!
 
22
Mangabeira se ve středovém kruhu ostře střetl se soupeřem a vidí za svůj zákrok žlutou kartu.
 
20
20. Jiří KLÍMA - 1:1
 
20
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak vedení Karviné netrvalo dlouho. JIŘÍ KLÍMA využil chyby defenzívy i brankáře Bolka a krásným lobem z hranice šestnáctky usměrnil dlouhý nákop Jakuba Klámy a vyrovnal na 1:1!
 
18
18. Ondřej LINGR - 1:0
 
18
Karviná právě vstřelila branku!
Domácí rozjeli akci po pravé straně, Ba Loua našel na pravém kraji Ndefeho, ten z první po zemi odcentroval do pokutového území, kde se do míče opřel ONDŘEJ LINGR a střelou ke vzdálenější tyči otevřel účet zápasu – 1:0!
 
4
4. Lingrovo zakončení z pravé strany
 
4
Lingr z pravé strany šestnáctky vypustil nepříjemnou střelu, ta však mířila těsně nad spojnicí levé tyče a břevna mladoboleslavské branky!
 
3
3. Qoseho úvodní zakončení
 
3
Čonka si narazil u levé postranní čáry s Taiwem, vběhl do pokutového území, kde přihrál výborně postavenému Qosemu, ale ten z první neprostřelil mladoboleslavskou houšť, z dorážky nepropálil míč do brány ani Ndefe.