konec MFK Karviná – AC Sparta Praha
1:4
(1:0)
Komentuje: Petr Sumbal
 
90+3
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta v samotném závěru nastaveného času zvyšuje na 4:1 a je to velký moment hlavně pro střelce ADAMA KARABCE! Ten totiž v šestnácti letech dává svůj první ligový gól v kariéře. Zároveň to byla pěkná branka, z levé strany pokutového území překonal Karabec Bolka technickým zakončením do horní části branky. Asistence: Andreas Vindheim.
 
64
Sparta právě vstřelila branku!
Tentokrát už branka platí a Sparta přeci jen vede 3:1. Z levé strany odcentroval Frýdek a našel Hložka, který hrudí přesně sklepl na volného BOŘKA DOČKALA. A ten už si věděl rady a přesnou střelou překonal bezmocného Bolka. Asistence: Adam Hložek.
 
56
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta během jedenácti minut druhého poločasu otáčí skóre a už v Karviné vede 2:1! Tentokrát se prosadil sparťanský supertalent ADAM HLOŽEK, který se stejně jako před chvílí Karlsson trefil opravdu bravurně zpoza šestnáctky. Bez asistence.
 
49
Sparta právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno, prosazuje se nádhernou střelou z levé strany zpoza šestnáctky DAVID MOBERG KARLSSON. Švédský hráč se na levou stranu přesunul až se začátkem druhého poločasu a teď se trefil opravdu krásně a přesně k tyči. Bolek vzduchem plachtil marně. Asistence: Martin Frýdek.
 
32
Karviná právě vstřelila branku!
Karviná znovu napíná síť sparťanské branky a tentokrát už gól platí! Obránci Sparty nechali mezi sebou volného ONDŘEJE LINGRA, který si míč prvním dotykem zpracoval a druhým vypálil a překonal Heču. Asistence: Gigli Ndefe.