konec FC Slovan Liberec – 1.FK Příbram
3:2
(2:1)
Komentuje: Tomáš Honzejk
 
90
Příbram z ničeho nic vstřelila branku!
SOUFIANE DRAMÉ důrazně odebral míč jednomu z domácích borců a nechytatelnou střelou k tyči dává středočechům ještě malinkou naději na zisk alespoň bodu.
 
66
Liberec právě vstřelil branku a opět se ujímá dvougólového vedení!
Jeden z příbramských obránců neodhadl výšku dlouhé přihrávky, ke které se tak jednoduše dostal Radim Breite. Ten z pravé strany poslal přízemní centr do vápna a MATĚJ KODR si před dotírajícím Musou ve skluzu srazil míč do vlastní sítě.
 
42
Příbram právě vstřelila branku!
První roh zápasu znamená snížení. Liberec polevil v koncentraci a hosté toho dokonale využili. Martin Zeman nacentroval z rohu přesný míč na malé vápno, kde stál Marek Kodr a hlavičkou na vzdálenější tyč nedal Nguyenovi šanci.
 
32
Liberec právě vstřelil branku!
Domácí jdou do dvougólového vedení! Alexandru Baluta si narazil míč s Petarem Musou a následně vyslal milimetrovou přihrávku na TOMÁŠE MALINSKÉHO. Liberecký štírek kličkou obešel brankáře a tísněn ve skluzu dopravil míč do sítě.
 
24
Liberec právě vstřelil branku a ujímá se vedení v utkání!
Jan Mikula odebral čistým skluzem míč soupeři na polovině hřiště. Následně rozehrál na levou stranu, kde si míč převzal Roman Potočný a milimetrovým pasem nalezl úplně volného PETARA MUSU ve vápně, který pouze nastavil placírku a míč ze vzduchu uklidil za bezmocného Kočího.