konec Bohemians Praha 1905 – FC Fastav Zlín
2:2
(1:2)
Komentuje: Adam Kolář
 
49
Bohemians právě vstřelili branku!
Klokani podruhé v zápase srovnávají stav utkání! Odražený míč zkusil z první zleva napálit na bránu Podaný. Balon letěl sice hodně mimo, ovšem MILAN HAVEL stál přesně tam, kde bylo potřeba a míč šikovně tečoval mezi tři tyče pod břevno zlínské svatyně.
 
45+1
Zlín právě vstřelil branku!
Zlínští si v závěru první půle berou vedení zpět. Postaral se o to bývalý hráč Bohemians DOMINIK MAŠEK, který si zpracoval skákavý balon před vápnem klokanů na prsa, následně si ho ještě posunul na hranici šestnáctky a protože dostal příliš prostoru, zamířil hezkou střelou levačkou přesně k pravé Fryštákovy tyči.
 
23
Bohemians právě vstřelili branku!
Je vyrovnáno! Ugwu vyhrál důležitý hlavičkový souboj a prodloužil míč na Vaníčka, který postupoval sám na brankáře Dostála. Situaci jeden na jednoho se rozhodl vyřešit hokejovým blafákem, jenže tím zahnal sám sebe do velkého úhlu a navíc se stačili vrátit i obránci. Chvíli se zdálo, že domácí křídelník celou situaci už lidově řečeno zadrbal, záhy však našel na penaltě volného MILANA HAVLA, jenž si míč nejprve srovnal a následně najisto poslal do sítě tak, aby ani brankář Dostál ani nikdo z jeho obránců neměl šanci zasáhnout.
 
6
Zlín právě vstřelil branku!
Hosté se ujímají v Ďolíčku vedení! Odražený míč před vápnem napálil z první na bránu Folprecht, jeho pokus se pak ještě otřel o TOMÁŠE WÁGNERA a výrazně změnil směr tak, že Fryšták vůbec nedokázal zareagovat. Šťastný gól, ale platí – 0:1.