konec FK Jablonec – FK Mladá Boleslav
2:1
(1:0)
Komentuje: Ondřej Belák
 
90+2
Chramostův sprint přišel vniveč také nyní, rozhodčí jej totiž viděl v postavení mimo hru. Jan Chramosta (JAB) přesto kopl balon do brány a vidí žlutou kartu.
 
85
85. Doležal ve stoprocentní šanci po standardce hlavičkoval vedle
 
83
83. Wágner se v jasné brankové příležitosti vůbec nezorientoval
 
83
To jsou věci! Tomáš Wágner zůstal úplně osamocen uvnitř pokutového území. Trošku mu ale trvalo zpracování míče a pak ve zmatku zbytečně, a hlavně nepřesně, přihrával. Měl přitom otevřenou cestu až k Hrubému!
 
82
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Jan Chramosta.
 
81
Chyběly centimetry a Severočeši měli svůj náskok zpět! Miloš Kratochvíl se jako blesk z čistého nebe hnal úplně sám na branku, vybíhajícího Šedu po zemi dobře obstřelil, míč ovšem zastavila tyčka.
 
80
80. Tomáš LADRA - 2:1
 
80
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
V Jablonci je zaděláno na drama! Domácí neodklidili míč z hrany pokutového území, Lukáš Budínský jej elegantně posunul do skuliny na TOMÁŠE LADRU, jenž levačkou zblízka prostřelil Hrubého po zemi.
 
77
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Antonín Křapka, přichází David Pech.
 
76
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Tomáš Pilík.
 
66
Hned mohlo být sníženo! Rána Budínského byla sražena na kopačku Fulneka, jehož pokus o střelu ke vzdálenější tyči skončil několik málo decimetrů nad brankou.
 
66
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Klíma, přichází Tomáš Wágner.
 
65
65. Martin DOLEŽAL - 2:0
 
65
Jablonec právě vstřelil branku!
Tak to byla fotbalová paráda, Radovi svěřenci s přímým kopem naložili dokonale. Jan Sýkora odskočil a Jan Krob na něj po zemi rozehrál. Sýkora následně namířil přes houf hráčů ideální centr na vzdálenější tyč, kde byl připravený MARTIN DOLEŽAL! Ten hlavou uklidil balon do odkryté svatyně a zvýšil na 2:0.
 
60
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jonas Auer, přichází Michal Hubínek.
 
56
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Miloš Kratochvíl.
 
40
40. Budínský zkoušel překvapit Hrubého střelou k bližší tyči
 
34
Daniel Pudil (MBL) fauloval před střídačkou Boleslavi Sýkoru. Ten zůstal ležet přímo před koučem Weberem a zkušený obránce za svůj počin vidí žlutou kartu.
 
32
32. Doležal hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle
 
22
22. Vladimir JOVOVIĆ - 1:0
 
22
Jablonec právě vstřelil branku!
Severočeši nejprve zadrbali akci v rohu pokutového území. Mladoboleslavští se nicméně nedokázali dostat k míči, VLADIMIR JOVOVIĆ s ním zprava vyběhl až na osu hřiště a skvělou přízemní střelou zpoza šestnáctky do protipohybu gólmana Šedy otevřel skóre!
 
15
Hned po rohovém kopu ovšem unikal vpřed Jan Matoušek a Pavel Bucha (MBL) jej za cenu žlutého kartonku seslal na trávník.
 
15
Lukáš Budínský se s ničím nepáral a ze střední vzdálenosti vypálil nártem. Pohledná rána před Hrubým trošku zaplavala a jablonecký gólman pěkným zákrokem vyráží míč na roh!
 
9
9. Jovovičova rána z ostrého úhlu vylekala gólmana Šedu
 
6
6. Považancova přízemní rána vypadla Šedovi z náruče