konec SK Slavia Praha – 1.FC Slovácko
4:0
(2:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
76
Slavia právě vstřelila branku!
Slavia nedlouho po neproměněné penaltě přeci jen přidává čtvrtou branku! Alexandru Baluta z hranice pokutového území střílel vnějším nártem, brankář Trmal míč vyrazil jen ke zcela osamocenému TOMÁŠI SOUČKOVI a ten snadno usměrnil svoji dorážku do odkryté svatyně!
 
56
Slavia právě vstřelila branku!
Slavia je dnes nesmírně efektivní! Miroslav Stoch potáhl míč po ose hřiště, poté přihrál do pokutového území JOSEFU HUŠBAUEROVI, ten si pravačkou zasekl míč kolem probíhajícího Divíška a levačkou jej poté nasměroval do horního rohu hostující branky!
 
40
Slavia právě vstřelila branku!
Po delší době se otevřela defenziva Slovácka, čehož využil Milan Škoda šikovným posunutím míče Miroslavu Stochovi do běhu podél levé postranní čáry a Stochův přesný centr nasměroval za Trmalova záda LUKÁŠ MASOPUST!
 
26
Slavia právě vstřelila branku!
Díky souhře šťastných okolností se Slavia dostává do vedení!

Lukáš Masopust pronikl do pokutového území a byť mu nevyšla přihrávka na Milana Škodu, tak před brankou se Daníček srazil s Hoffmanem, čehož využil Škoda ke střeleckému zakončení a nepříliš povedenou střelu VLASTIMIL DANÍČEK srazil do protipohybu brankáře Trmala, ten už pak na míč nedosáhl!