konec 1.FK Příbram – FC Fastav Zlín
3:2
(1:1)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
63
Zlín právě vstřelil branku!
PAVEL VYHNAL na levé straně hřiště skvěle napadal rozehrávku Příbrami a po průniku do šestnáctky z úhlu zamířil přízemní střelou mezi nohy Ondřeje Kočího! Zlín bleskově odpověděl a je to opět o gól. Dokáže Zlín vyrovnat na 3:3?
 
61
Příbram právě vstřelila branku!
Domácí RUSLAN MINGAZOV si na pravé straně šestnáctky naběhl na krásnou kolmou přihrávku od Romana Květa a parádním lobem v těžké pozici přehodil vybíhajícího brankáře Stanislava Dostála! Je to 3:1. Asistence: Roman Květ.
 
49
Příbram právě vstřelila branku!
TOMÁŠ JABLONSKÝ si na ose hřiště naběhl na přízemní centr Ruslana Mingazova od pravého rohového praporku a po zpracování míče zpoza šestnáctky parádní přízemní střelou uklidil míč k pravé tyči! Příbram krátce po přestávce otočila skóre a vede 2:1. Bez asistence.
 
44
Příbram právě vstřelila branku!
JAN REZEK rozehrál pokutový kop a neomylně z něj napálil míč pod břevno! Příbram v závěru prvního poločasu vyrovnává na 1:1. Dar z nebes.
 
27
Zlín právě vstřelil branku!
Lukáš Bartošák si na levém křídle naběhl na krátkou kolmou přihrávku od Petra Jiráčka a poslal do šestnáctky přízemní centr, na který si na hranici malého pokutového území naběhl TOMÁŠ POZNAR, a neomylně poslal míč do sítě! Zlín udeřil z první střely na bránu a vede nad domácí Příbramí 1:0. Asistence: Lukáš Bartošák.