konec FC Slovan Liberec – 1.FK Příbram
4:0
(3:0)
Komentuje: Ondřej Belák
 
62
Liberec právě vstřelil branku!
Vzápětí ale Slovan udeřil! Oscar Dorley obdržel přihrávku za pokutové území. Z prvního doteku poslal parádní bochánek na malé vápno, kam si naběhl LIBOR KOZÁK a jemnou tečí špičkou kopačky zaznamenal svůj první gól v novém působišti. To je parádní premiéra, 4:0!
 
43
Liberec právě vstřelil branku!
Domácí dnes dávají krásné branky a zaslouženě vedou již 3:0! Jakub Pešek v obrovské šanci nastřelil pouze nohu vyběhnuvšího Ondřeje Kočího, ovšem balon se odrazil k OSCARU DORLEYMU, jenž ze třiceti metrů bez přípravy dokonale přeloboval gólmana, který se vracel do brány marně! Nádherný fotbalový moment.
 
29
Liberec právě vstřelil branku!
Wow! Slovan navyšuje skóre neskutečnou individuální akcí JAKUBA PEŠKA! Rychlý záložník převzal přihrávku od Aleše Nešického u půlicí čáry, načež nakopl motory, po levém křídle se doslova prohnal až před Ondřeje Kočího, a jako sladkou libereckou tečku přidal zakončení, které se od vzdálenější tyče odrazilo přesně do brány!
 
20
Liberec právě vstřelil branku!
Modrobílí udeřili z rohového kopu a otevírají skóre dnešního utkání! Roh z levé strany dobře zahrál Aleš Nešický. Míč ve středu pokutového území prodloužil jeden z hráčů Slovanu na vzdálenější tyč, kde defenziva Příbrami neuhlídala MATĚJE HYBŠE! Zakončení už bylo pouze formalitou, 1:0.