konec SK Slavia Praha – FK Mladá Boleslav
3:2
(1:0)
Komentuje: Richard Wagner, Michal Břuchanský
 
90+1
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
NIKOLAJ KOMLIČENKO s přehledem proměňuje nařízený pokutový kop. Trefil se přesně k pravé tyči, zatímco Ondřej Kolář skákal k té druhé.
 
87
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak ani dnes neodejdou sešívaní ze zápasu s čistým kontem! Napoprvé byl NIKOLAJ KOMLIČENKO při svém úniku odbráněn stoperem. Při svém dalším útočném záchvěvu, kdy vypíchl Marek Matějovský jednomu z bránících hráčů balon, se ale dostal po precizním vysunutí na šestnáctku a ranou k pravé tyči marně vybíhajícího Ondřeje Koláře tak potvrzuje svou formu. Parádní dělovka do šibenice znamená šestnáctý zásah pro nejlepšího střelce FORTUNA ligy.
 
73
Slavia právě vstřelila branku!
Další zaváhání v defenzivě středočeského celku znamená již třígólové vedení Slavie! Jaromír Zmrhal si zpracoval na levém křídle míč, stáhl jej blíže ke středu a přihrávkou pod sebe vyslal Miroslava Stocha. Ten od brankové čáry bryskně přeloboval Jana Šedu. Balon se snášel k zadní tyči. Tam dobíhal PETER OLAYINKA, který hlavou uklidil balon do sítě!
 
51
Slavia právě vstřelila branku!
Tak to byla fotbalová lahůdka! Sešívaní se dostávají do dvoubrankového náskoku a to díky naprosto precizní akci. Ibrahim Benjamin Traoré si zpracoval na levém křídle balon. Zvedl hlavu a perfektním obloučkem našel za obranu nabíhajícího MIROSLAVA STOCHA, který si přilepil míč k noze a parádním obloučkem obstřelil vybíhajícího Jana Šedu! Obrana Mladé Boleslavi si nyní vybrala volno.
 
20
Slavia právě vstřelila branku!
Domácí se ve dvacáté minutě radují z naprosto zasloužené vedoucí trefy! Míč si na penaltový bod postavil MILAN ŠKODA a vystřelil ze svého pohledu k pravé tyči. Šeda směr střely vystihl, ale na rychle letící míč nedosáhl.