konec FK Jablonec – FC Fastav Zlín
4:0
(2:0)
Komentuje: Ondřej Belák
 
83
Jablonec právě vstřelil branku!
Zelenobílí přidávají už čtvrtý gól! JAN CHRAMOSTA se krátce po svém příchodu na hřiště díky povedené narážečce s Martinem Doležalem dostal ke střele zblízka a procedil balon přes padajícího Stanislava Dostála až za čáru! Situaci ještě kontroloval Eduard Sobol, dorážka už nicméně zapotřebí nebyla.
 
57
Jablonec právě vstřelil branku!
Tak tento gól se v hitparádách neztratí. TOMÁŠ HOLEŠ se přibližně z dvaceti metrů senzačně opřel do odraženého míče a krásným volejem jej zasadil zcela přesně ke vzdálenější tyčce. Fotbalová paráda, 3:0!
 
45
Jablonec právě vstřelil branku!
MARTIN DOLEŽAL protrhuje střeleckou smůlu posledních dní a domácí se před odchodem do kabin prosazují rovnou dvojnásobně! Miloš Kratochvíl pěkně prostrčil míč do vápna pro Michala Trávníka. Ten nezištnou přihrávkou pod sebe hledal Vojtěcha Kubistu, který sice sám zakončit nedokázal, ale balon se dostal právě k Doležalovi, jenž ho rychle poslal pravou nohou do sítě. 2:0!
 
43
Jablonec právě vstřelil branku!
Těsně před odchodem do kabin se Severočeši ujímají vedení. Rohový kop rozehrál zleva Michal Trávník. Před brankou se to poté pořádně mlelo, balon putoval z hlavy na hlavu, až přistál na čele DAVIDA LISCHKY, který jej zblízka poslal za Stanislava Dostála!