konec FK Teplice – FC Zbrojovka Brno
1:4
(0:1)
Komentuje: Vendula Zdražilová
 
86
Teplice právě vstřelily branku!
Tepličtí se dočkali alespoň čestné branky. DAVID VANĚČEK se zjevil u pravé tyče hostující branky a poté svou střelou umístil balón pod břevno – 1:4. Je to ale jenom slabá náplast zejména pro teplické fanoušky. Asistence: Michal Šimeček.
 
84
Brno právě vstřelilo branku!
A je z toho další branka hostů. Krásnou akci předvedl LADISLAV KREJČÍ, který obešel obranu domácích a poté svou levačkou krásným lobem překonal Grigara, jenž tak musí lovit míč ze své sítě dnes už počtvrté – 0:4.
 
69
Brno právě vstřelilo branku!
Fatální chyba domácího brankáře Tomáše Grigara znamená už třetí gól Brna. Grigar nejprve vyrazil míč před sebe, následně ho poté obešel Rafael Acosta a ten pak poslal míč před odkrytou branku KONSTANTINU BAZELJUKOVI, který tak měl jednoduchou úlohu, a sice poslat míč do prázdné brány – 0:3. Asistence: Rafael Acosta.
 
50
Brno právě vstřelilo branku!
Brňané v úvodu druhého poločasu navyšují své skóre a jsou tak zase o něco blíže důležitým třem bodům. Lutonský nacentroval míč z levé strany do pokutového území, kde ho z voleje trefil RAFAEL ACOSTA a nedal tak Grigarovi vůbec žádnou šanci – 0:2. Asistence: Milan Lutonský.
 
18
Brno právě vstřelilo branku!
Nenápadná akce hostů nakonec byla ve znamení úvodní branky tohoto utkání. Vysoký centr z pravé strany poté hlavou usměrnil mezi tři tyče ANTONÍN RŮSEK a posílá tak Brno do veledůležitého vedení – 0:1. Asistence: Lukáš Kryštůfek.