konec MFK Karviná – FK Dukla Praha
1:3
(0:1)
Komentuje: Libor Štěpán
 
61
Dukla právě vstřelila branku!
To začíná s domácími vypadat hodně špatně! Opět akce z pravé strany, Djuranović přihrával pod sebe BRANISLAVU MILOŠEVIĆOVI, který z velkého úhlu nepříliš povedenou střelou překovává Le Gianga, na jehož vrub tento gól musí být rozhodně připsán! Asistence: Uroš Djuranović.
 
50
Dukla právě vstřelila branku!
Dukla si ale z prvního protiútoku bere vedení zpět! Z pravého křídla přihrával Hanousek, z dvojice spoluhráčů asi 12 metrů od branky se míče ujal LUKÁŠ HOLÍK a střelou k pravé tyči okamžitě odpovídá! Asistence: Marek Hanousek.
 
49
Karviná právě vstřelila branku!
Rychlé vyrovnání po změně stran Karviná přesně potřebovala! Odkopem Le Gianga začala gólová akce, již ležící Panák vyhrál souboj o míč a poslal ho do běhu JANA KALABIŠKY, který pronikl středem do vápna a nekompromisní střelou k pravé tyči rozjásal diváky! Asistence: Filip Panák.
 
31
Dukla právě vstřelila branku!
Panák ztratil míč na půlce a za tuto chybu domácí tvrdě pykají! Do nezformované obrany pronikl Lukáš Holík, jehož střelu k pravé tyči ještě Le Giang skvěle zachránil, ale míč vyrazil pouze před nohy dobíhajícího UROŠE DJURANOVIĆE, který neměl problém trefit prázdnou branku a poslat hosty do vedení! Bez asistence.