konec SK Slavia Praha – FC Fastav Zlín
1:2
(1:1)
Komentuje: Adam Kolář
 
90+2
Zlín právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné, Zlín se dostává do vedení 2:1. Sešívaní mohli skórovat z volného přímého kopu, místo jednoduché hlavičky do brány se ale jeden z domácích rozhodl nepochopitelně nahrávat a po následné odražené střele se vydali hosté do rychlého brejku. Vukadinovič pláchl obraně, Kolářovi udělal kličku a následně předložil balon MOSSESOVI UBONGOVI EKPAIOVI, který bez potíží poslal míč do prázdné branky. Rozhodčí si ještě zavolal na pomoc video, branku i po přezkoumání situace uznal.
 
28
Slavia právě vstřelila branku!
Tak přece jenom je kapitán Slavie odměněn za svoji aktivitu a prosazuje se! Centrovaný balon z pravého křídla ještě přizvedl Souček a těsně po něm ho nekompromisně pod břevno poslal hlavou právě MILAN ŠKODA. Je vyrovnáno 1:1.
 
7
Zlín právě vstřelil branku!
Eden utichl, domácí hráči totiž doplatili na pasivitu v úvodu utkání. Zlínští nejprve vybojovali roh a záhy se dlouhou dobu nezištně pohybovali kolem vápna Slavie. Nakonec Pražané zapomněli na volného DANIELA HOLZERA, k němuž doputoval balon, zlínský záložník nebyl nikým atakovaný, a tak si balon připravil a Koláře propálil z levé strany dělovkou pod břevno.