konec SK Slavia Praha – FK Dukla Praha
5:0
(2:0)
Komentuje: Adam Kolář
 
82
Slavia právě vstřelila branku!
Teď už to domácímu středopolaři vyšlo! Hosté zazmatkovali v rozehrávce, TOMÁŠ SOUČEK dostal přesný pas, postupoval sám na Radu a trefil se podobně jako Zmrhal při třetí brance ke vzdálenější tyčce.
 
65
Slavia právě vstřelila branku!
Sledujeme vskutku jednoznačné utkání a domácí znovu navyšují své vedení. Po Milanu Škodovi má na hattrick zaděláno také JAROMÍR ZMRHAL, který zůstal zcela osamocený na pravé straně a střelou na vzdálenější tyč nedal Radovi sebemenší šanci.
 
55
Slavia právě vstřelila branku!
Hosté se od začátku druhého poločasu v podstatě jen bránili a nejevili příliš zájem také hrát s balonem, a tak přišel trest. Centrovaný balon z levé strany odvrátili hostující beci jen k JAROMÍROVI ZMRHALOVI, který střelou k tyči přidal třetí gól svého celku.
 
31
Slavia právě vstřelila branku!
Tak to byla paráda! Slávisté získali balon a ihned ho odkopli směrem k MILANU ŠKODOVI. Ten se vrhl do zdánlivě ztraceného souboje hned se dvěma obránci Dukly, míč dokázal vybojovat a následně velice chytře zpoza vápna přehodil gólmana Radu. Ten byl totiž napůl cesty venku z brány, a tak si na míč jen sáhl, vyrazit ho ale už nedokázal.
 
9
Slavia právě vstřelila branku!
Slávisté jdou do vedení! Netradičně na levém křídle se zjevil Jaromír Zmrhal, který poslal přesný centr na malé vápno, odkud se hlavičkou nemýlil MILAN ŠKODA!