konec MFK Karviná – FC Viktoria Plzeň
1:3
(0:2)
Komentuje: Libor Štěpán
 
70
Plzeň právě vstřelila branku!
Plzeň si bere zpět dvoubrankový náskok po další spůolupráci Koláře a Krmenčíka, tentokrát v obráceném gardu! Michael Krmenčík utekl po levém křídle, po zemi skvěle přihrál na zadmní tyč, kde DANIEL KOLÁŘ ve skluzu namířil o břevno do sítě a dočkal se tak vytouženého narozeninového dárku! Asistence: Michael Krmenčík.
 
49
Karviná právě vstřelila branku!
Zničehonic přichází rychlé snížení! Jan Šisler levačkou púerfektně odcentroval na zadní tyč, kam si naběhl TOMÁŠ WÁGNER a do protipohybu Kozáčika uklidil míč na zadní tyč! Brankář si sice na míč sáhl, ale gólu nezabránil! Asistence: Jan Šisler.
 
34
Plzeň právě vstřelila branku!
Další zbytečná ztráta míče znamená druhý gól v domácí síti! Daniel Kolář potrestal chybu Čoliće přihrávkou přesně do běhu MICHAELA KRMENČÍKA, který z hranice šestnáctky z první uklidil míč po levé ruce Le Gianga k tyči! Asistence: Daniel Kolář.
 
12
Plzeň právě vstřelila branku!
Z nenápadné akce jde Plzeň rychle do vedení! JAN KOPIC si na levé straně narazil s Davidem Limberským, poté nikým nerušen pronikl do vápna, udělal kličku Košťálovi a střelou pod víko otevřel skóre! Asistence: David Limberský.