konec 1.FK Příbram – FC Zbrojovka Brno
2:3
(1:1)
Komentuje: Matěj Vybíral
 
90+1
Příbram právě vstřelila branku!
A Příbram z protiútoku snižuje! K míči se dostal PAVEL PILÍK, který neváhal a za hranicí vápna vystřelil, krásnou ranou rozvlnil síť za Melichárkem, trefil se přesně do levého horního rohu.
 
76
Brno právě vstřelilo branku!
A navíc je to 3:1 pro Brno a s Příbramí už to vypadá zle! Lutonský přesprintoval na pravé straně Divíška, vrátil míč JAKUBU ŘEZNÍČKOVI, který uklidit míč do prázdné brány. A jelikož je odchovancem Příbrami, gól příliš neslavil.
 
67
Brno právě vstřelilo branku!
Dopředu ihned zamířilo Brno a dostává se do vedení! MILAN LUTONSKÝ dostal krásnou přihrávku mezi tři příbramské, udělal to výborně, zasekl si míč a střelou pod břevno překonal Hrušku! Ten si sice na míč sáhl, ale mimo tři tyče ho nedostal.
 
38
Brno právě vstřelilo branku!
A je srovnáno, znovu z přímého kopu! Míč si vzal brněnský matador PAVEL ZAVADIL a téměř identicky, jako při prvním gólů, obstřelil zeď Příbrami a trefil se přesně k pravé tyči.
 
19
Příbram právě vstřelila branku!
A Příbram z přímého kopu dává gól a zaslouženě otevírá skóre! K míči se postavil TOMÁŠ PILÍK a krásně obstřelil brněnskou zeď, míč zapadl přesně k pravé tyči. Melichárek byl bez šance.