konec FC Zbrojovka Brno – FK Mladá Boleslav
2:3
(1:1)
Komentuje: Jan Číhal
 
65
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Zápas začíná připomínat podzimní střetnutí obou celků, Boleslav totiž ihned odpověděla a jde znovu do vedení! Skákavý míč vrátil do vápna Jakub Nečas a MEBRAHTU GOLGOL, který se nejlépe zorientoval na malém vápně a nechytatelnou ranou dokončil svůj hattrick! Domácí ještě reklamovali ruku hostujícího útočníka, nebylo jim to však nic platné.
 
63
Brno právě vstřelilo branku!
Tak to byla paráda z kopačky PAVLA ZAVADILA! Právě faulovaný brněnský kapitán si postavil míč k exekuci přímého kopu, zvolil si stranu gólmana Vejmoly, který ale neměl na nechytatelnou ránu do šibenice nárok, je opět vyrovnáno!
 
60
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Autorem branky z pokutového kopu je GOLGOL MEBRAHTU, jenž poslal Melichárku na druhou stranu a s přehledem dokončil boleslavský obrat ve skóre.
 
29
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Nyní už ale je vyrovnáno! Přízemní centr Stronatiho z levého křídla propadl celým vápnem a skončil na tyči. Míč se však odrazil k MEBRAHTU GOLGOLOVI, který už měl snadnou pozici a hlavou dorazil míč do odkryté brány.
 
16
Brno právě vstřelilo branku!
Zbrojovka v posledních minutách hry vyrovnala hru a nyní jde dokonce do vedení! Míč dostal na pravé křídlo Ashiru, který si jej zasekl na levačku a poslal do vápna střílený centr. Míč, který ještě Brois Tašči, se nakonec dostal na zadní tyči k volnému JAKUBU PŘICHYSTALOVI, jenž jej poslal pod břevno a svůj celek do vedení.