konec FK Mladá Boleslav – 1.FK Příbram
2:2
(2:1)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
90+2
Příbram právě vstřelila branku!
Neuvěřitelné, Příbrami se v samotném závěru tohoto utkání podařilo vyrovnat! Rezkovu ránu zablokoval Přikryl, chvíli nato vyslal Pilík do šestnáctky načechraný pas, ke kterému se díky špatné komunikaci mezi brankářem Divišem a jedním z domácích obránců dostal JAROSLAV TREGLER, jemuž už pouze stačilo trefit odkrytou svatyni!
 
45
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Nyní už to ale domácím vyšlo, Mladá Boleslav se tak těsně před odchodem do šaten poprvé v utkání ujímá vedení! Jakýsi střílený centr od Mareše byl jedním z příbramských zadáků nešťastně tečován k JANU CHRAMOSTOVI, který povedenou ranou na zadní tyč obstřelil marně se natahujícího Hrušku!
 
19
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Vedení ale hostujícímu celku příliš dlouho nevydrželo, zhruba dvě minuty nato se totiž Mladé Boleslavi podařilo srovnat! Domácí měli k dispozici rohový kop, po skrumáži v šestnáctce Příbrami nakonec balon vyplaval u volného TOMÁŠE FABIÁNA, který jej parádně uklidil přesně k tyči Hruškovy pokladnice!
 
17
Příbram právě vstřelila branku!
To jsou věci, Příbram se ve městě automobilů k překvapení všech ujímá vedení! Za aktivitu z posledních minut si hosté vstřelenou branku zasloužili, balon po Majtánově přetaženém centru doputoval k v šestnáctce naprosto neobsazenému JANU REZKOVI, na jehož ránu z první neměl Diviš šanci dosáhnout!