konec FC Zbrojovka Brno – FC Vysočina Jihlava
1:1
(0:1)
Komentuje: Jan Číhal
 
87
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Jozef Urblík, přichází Davis Ikaunieks.
 
86
Opět o sobě dal vědět Zoubele, jenž se protáhl po levém křídle a našel ve vápně zcela volného Petra Hronka. S ranou hostujícího záložníka si ovšem skvěle poradil Dušan Melichárek, jenž dnes už poněkolikáté zachránil Brno od inkasování.
 
84
Žlutou kartu za stažení Zoubeleho vidí Antonín Růsek.
 
83
A bývalý hráč Zbrojovky Lukáš Zoubele mohl ihned vrátit Jihlavě vedení, když se dostal k míči na hranici šestnáctky, svou střelu ovšem namířil nad bránu.
 
82
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Augusto Batioja, přichází Lukáš Zoubele.
 
80
A jen o pár okamžiků později mohla jít Zbrojovka do vedení, Hyčkovu pohotovou ránu z hranice šestnáctky však Hanuš skvěle vyrazil!
 
79
79. Michal ŠKODA - 1:1
 
79
Brno právě vstřelilo branku!
Tak to je ligová premiéra domácího mladíka Antonína Růska jako hrom! Brněnský mladík potáhl míč středem pole a našel ve vápně MICHALA ŠKODU, který neměl problém prostřelit vybíhajícího Hanuše!
 
78
Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Lukáš Vaculík, přichází Petr Hronek.
 
77
Další žlutou kartu vidí Michal Škoda, jenž ve středu pole tvrdě dojel Dvořáka.
 
76
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Lukáš Vraštil, přichází Antonín Růsek.
 
70
70. Střelu Lutonského skryl Hanuš do rukavic.
 
67
Za jeden z předchozích zákroků dostává dodatečně žlutou kartu Tadas Kijanskas.
 
63
Domácí nyní vysunuli napadání, nakonec ale situace končí pouze žlutou kartou pro faulujícího Lutonského.
 
62
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Matúš Lacko, přichází Ladislav Krejčí.
 
61
61. Rosa si sám nakopnul míč nejspíš do paže.
 
60
První žlutou kartu vidí za stažení Lutonského Jozef Urblík.
 
54
54. Dvořák přihrál Rabušicovi, Melichárek ale úspěšný
 
54
Udeřit však mohlo i na druhé straně. Už po několikáté si za domácí obranu zaběhl Rabušic, jehož našel skvělou přihrávkou Pavel Dvořák, s Rabušicovou střelou si ale výborně poradil Dušan Melichárek.
 
52
52. Hanuš vychytal krásnou hlavičku Škody.
 
52
Domácí byli blízko! Centr aktivního Hyčky dolétl přesně na hlavu Michala Škody, jeho hlavičku ale před dobíhajícím Řezníčkem zastavil skvělým zákrokem Hanuš.
 
46
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Stanislav Vávra, přichází David Pašek.
 
42
42. Pavel DVOŘÁK - 0:1
 
42
Jihlava právě vstřelila branku!
Z rohu Jihlavy nic nebylo a domácí mohli jít do brejku, ten však ztroskotal na Vávrově mizerné přihrávce. Vzápětí mohli jít do protiútoku po změnu hosté. Rabušic našel ve vápně Batioju, jenž z první sklepl míč pro PAVLA DVOŘÁKA, jenž přesnou ranou na zadní tyč otevřel skóre!
 
41
Šance i na druhé straně. Ke střele z nějakých 25 metrů se odhodlal Batioja a Dušan Melichárek musel vytáhnout další skvělý zákrok. Následuje jihlavský roh.
 
40
Třetí velká šance domácích, kteří v závěru poločasu přebrali iniciativu. Po ose Lacko – Hyčka – Řezníček se míč nakonec dostal až za velké vápno, kde byl Michal Škoda. Ten se dokázal s míčem otočit a vyslat zajímavý pokus na zadní tyč, s tím se ale dokázal vypořádat skvělým zákrokem Jan Hanuš.
 
39
39. Obrana Jihlavy odklidila balon před Škodou.
 
33
A opět, v podstatě z čistého nebe, přišla druhá šance Zbrojovky. Po sérii soubojů na polovině hostů se míč odrazil k Řezníčkovi, jenž prostrčil míč do vápna na Michala Škodu, domácí kanonýr ovšem napálil míč jen do boční sítě.
 
29
29. První gólovka Brna, Hyčku vychytal Hanuš.
 
29
Z ničeho nic zahrozili i domácí! Obrana Jihlavy zcela zapomněla na Aloise Hyčku, který už byl sám před Hanušem, vybíhajícího brankaře hostů však propálit nedokázal!
 
24
24. Melichárek tentokrát vychytal Rabušice.
 
24
Další tutovka Michaela Rabušice! Dvořák ho opět našel zcela volného ve vápně a domácí mohou jen děkovat Dušanu Melichárkovi, kterému vděčí za bezbrankový výsledek.
 
16
16. Melichárek dobře zasáhl proti Batiojovi.
 
16
Další příležitost hostů. Batioja dostal vynikající přihrávku z levé strany a řítil se sám na Melichárka, brněnský gólman ale včas vyběhl a míč sebral.
 
9
9. Rabušic v dobré šanci nestřílel přesně.
 
8
8. Po narážečce s Rabušicem střílel Batioja, balon minul bránu.
 
8
A další možnost Jihlavy! Znovu to byl Michael Rabušic, který si na pravém křídle narazil míč se spoluhráčem a ihned poslal míč na malé vápno, kde chybělo Batiojavi jen pár centimetrů navíc, aby míč pořádně trefil a dostal jej ve velké šanci do sítě.
 
4
A hosté mohli jít do vedení! Dvořák našel skvělou přihrávkou ve vápně zcela volného Rabušice, ten ale nedokázal prostřelit vybíhajícího Melichárka.