konec Bohemians Praha 1905 – FK Mladá Boleslav
2:0
(1:0)
Komentuje: Jakub Janoušek
 
90+2
Jánoš (MBL) toho měl plné zuby a narušil narážečku soupeře způsobem, za který vidí žlutou kartu.
 
90
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Pavel Hašek, přichází Aleš Škerle.
 
87
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Milan Jirásek, přichází Leonid Akulinin.
 
86
Zpoza šestnáctky znovu napřáhl Barák, jehož střelu ještě usměrňoval Kalabiška a nebýt Zlámala, skončila by tato šance zcela jistě kontaktním gólem.
 
83
Situace je napjatá a Baroš (MBL) si zřejmě neodpustil nevhodné poznámky, za což vidí žlutý kartónek.
 
74
Schick mohl jít po Jiráskově přihrávce sám na bránu za záchranou brzdu zatáhl Čmovš (MBL) a domácího útočníka srazil k zemi. za svůj zákrok inkasuje důraznou domluvu a žlutou kartu.
 
70
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Karlo Lulič, přichází Zoran Gajič.
 
69
69. Jánošova rána
 
69
Baroš skvěle zabojoval a sklepl balón na velké vápno, odkud se napřáhl Jánoš, který z první mířil pod břevno. To ale o milimetry přestřelil. To mohl být nádherný gól.
 
68
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Pauschek, přichází Stanislav Klobása.
 
66
66. Zakončení Milana Baroše
 
66
Na centr z rohu si naběhl Baroš a znovu to zavánělo gólem. Při střele ale uklouzl a jeho dorážku ze země kryje Zlámal.
 
63
A Boleslav mohla odpovědět. V bezprostřední blízkosti Zlámala se ocitl střídající Baroš. Domácí brankář však skokem pod jeho nohy drží čisté konto.
 
61
61. Rafael ACOSTA - 2:0
 
61
Bohemians právě vstřelili branku!
Nepovedeným rohovým kopem ale nabídla Boleslav šanci soupeři, který toho patřičně využil. RAFAEL ACOSTA si naběhl na dlouhý balón za obranu soupeře a sám před Divišem nezaváhal. Ihned po vstřelené brance se ale bedlivě díval na sudího, zda mu nebyl signalizován ofsajd. Viděl ale hlavního sudího, ukazujícího do středového kruhu.
 
59
A viděli jsme druhý neuznaný gól tohoto utkání. Tentokrát vstřelila branku Boleslav. Radost ale tentokrát včas potlačil zdvižený praporek sudího.
 
58
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Laco Takács, přichází Milan Baroš.
 
56
A i při akci Bohemians bylo dusno. Jirásek totiž vybojoval balón a gólman Diviš zazmatkoval. Míč byl nebýt Jánoše zcela jistě letěl do odkryté brány. Boleslavský záložník ale odhlavičkoval na roh.
 
55
Na druhé straně se jako blesk z čistého nebe zjevil před Zlámalem zcela volný Takács. Ten hlavičkoval tváří v tvář domácímu gólmanovi. Zlámal předvedl reflexivní zákrok a míč drží.
 
50
50. Ščukův střelecký pokus
 
50
Do větší příležitosti se poměrně nečekaně dostal Ščuk, který střílel nikým nehlídaný z prostoru velkého vápna. Zlámal vyrazil na roh.
 
46
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Jan Kalabiška.
 
38
38. Karlo LULIČ - 1:0
 
38
Bohemians právě vstřelili branku!
Teď už Ďolíček jásá po právu. Havel nádherně pláchl po levé straně obráncům Boleslavi a přiťukl Mosquerovi, který míč ztratil. Balón se ale propadl až na penaltový puntík odkud KARLO LULIČ svoji tvrdou střelou otevírá gólový účet tohoto klání.
 
29
Ďolíček jásal a hráči slavili. Po autovém vhazování našel Hašek na zadní tyči nikým nehlídaného Mosqueru, který hlavou vsítil gól. Rozhodčím hodně dlouho trvalo, než sdělili, že Mosquera byl v ofsajdu.