konec AC Sparta Praha – FK Mladá Boleslav
2:0
(2:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90+1
Závěrečné střídání Sparty má taktický ráz, Krejčího na hrací ploše nahradí Kehinde Fatai.
 
81
81. Červená karta po 2. žluté - Milan Baroš
 
81
Milan Baroš před pokutovým územím Sparty zasáhl vysokou nohou hlavičkujícího Costu, vysloužil si druhou žlutou, potažmo červenou kartu a velmi nevýrazný výkon završil svým předčasným odchodem do šaten, což domácí fanoušci hlasitě oslavili.
 
80
Druhé střídání Letenských, Dočkala nahrazuje Konaté.

Dočkal před střídáním předal kapitánskou pásku Brabcovi, jenž už si ji takřka dával na dres, když si ji od něj vyžádal Lukáš Vácha.
 
79
Costa ve středu pole stáhl Baroše a za své počínání je sudím Jílkem žlutě napomenut.
 
71
Ondřej Kúdela vidí dodatečně žlutou kartu za jeden ze zákroků během hry, kdy sudí Jílek ponechal výhodu a k potrestání hříšníka se vrátil až při následném přerušení.
 
71
Hostující kormidelník Karel Jarolím přichystal svůj poslední přímý zásah do zápasu, kapitána Lukáše Mageru nahrazuje Jan Chramosta.
 
68
Poprvé střídají i sparťané, Lukáše Juliše na trávníku nahradí jeho jmenovec Mareček.
 
62
62. Costa Nhamoinesu (SPA)
 
62
Přikryl dostal dlouhý míč za sparťanskou obranu a dokázal obstřelit brankáře Bičíka, ovšem Costa pelášil za míčem a ještě jej stačil tečovat vedle domácí branky! Hosté poté marně reklamovali údajný zásah Bičíka rukou mimo vlastní pokutového území.
 
59
Magera taktickým faulem zastavil hrozící rychlý kontr Váchy a za své počínání si vysloužil již třetí žlutou kartu hostujících fotbalistů.
 
57
57. Ladislav Krejčí (SPA)
 
53
Hosté podruhé střídají, Pauschka nahrazuje Jan Kalabiška. V reálu to znamená stažení Kysely na post pravého obránce a Kalabiška bude operovat na křídle.
 
47
Juliš převzal ve středu pole Costovu přihrávku, posunul si míč do volného prostoru a vykoledoval si žlutou kartu pro Adama Jánoše, jenž musel zatáhnout za záchrannou brzdou skolením sparťanského forvarda k zemi.
 
46
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Roman Polom, přichází Pavel Čmovš.
 
45+1
45+1. Jiří Fleišman (MBL)
 
40
40. Žlutá karta - Milan Baroš
 
40
Milan Baroš se pokusil pomocí zásahu rukou uvolnit do rychlého protiútoku, to však neuniklo pozornosti sudího Jílka a někdejší hvězda národního celku za své počínání vidí žlutou kartu.
 
36
Krejčí po souhře se Šuralem připravil zajímavou střeleckou pozici pro zcela osamoceného Dočkala, ten ale levačkou z dvanácti metrů přestřeluje hostující branku!
 
28
28. Josef Šural (SPA)
 
23
23. Costa NHAMOINESU - 2:0
 
23
Sparta právě vstřelila branku!
Po následném rohovém kopu sparťané navyšují svůj náskok! NHAMOINESU COSTA se do odraženého míče opřel z akrobatické pozice a byť si na jeho pokus Šeda dokázal sáhnout, tak vytěsnit mimo branku už se míč mladoboleslavskému brankáři nepovedlo!
 
15
15. Jasmin Ščuk (MBL)
 
11
11. Josef Šural (SPA)
 
9
9. Josef ŠURAL - 1:0
 
9
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané se ujímají vedení! Na Frýdkův přetažený centr si naběhl Ondřej Zahustel, jenž ve skluzu posunul míč křížem ke vzdálenější tyči, kde Ladislav Krejčí měl zakončení na dlouhou nohu, ovšem po odrazu od jednoho z boleslavských obránců zívala na JOSEFA ŠURALA prázdná branka a Šural skóruje i ve svém druhém ligovém utkání po příchodu do Sparty!
 
2
2. Lukáš Magera (MBL)