konec FC Viktoria Plzeň – FC Fastav Zlín
4:2
(2:0)
Komentuje: Jakub Vais, MB
 
69
Plzeň právě vstřelila branku!
Rajtoral přiťukl míč ve středu hřiště na TOMÁŠE HOŘAVU, který napřáhl ke střele z hranice pokutového území a míč umístil přesně k tyči!
 
65
Plzeň právě vstřelila branku!
Domácí přispěchali s bleskovou odpovědí na zlínské vyrovnání a byla to odpověď ve velkém stylu! JAN KOVAŘÍK se postavil k exekuci standardní situace a míč poslal nechytatelně k tyči zlínské branky!
 
62
Zlín právě vstřelil branku!
Róbert Matějov odcentroval z pravé strany do pokutového území přímo do míst, kde se nacházel zlínský kapitán LUKÁŠ ŽELEZNÍK, který hlavou srovnává skóre dnešního utkání!
 
50
Zlín právě vstřelil branku!
K pokutovému kopu se postavil zlínský kapitán LUKÁŠ ŽELEZNÍK, který zkusil střelu do středu branky, která škrtla Kozáčikovy nohy, ale míči v cestě do branky to nezabránilo.
 
33
Plzeň právě vstřelila branku!
K exekuci pokutového kopu se postavil MICHAL ĎURIŠ, který střílel po zemi a doprava ze svého pohledu. Tomáš Holý sice směr střely vystihl, na balon ale nedosáhl a tak je to 2:0 pro domácí!
 
22
Plzeň právě vstřelila branku!
A máme tu úvodní branku, Viktoria jde do vedení 1:0! Po faulu Živuliće na levé straně domácí celek bleskurychle rozehrál a JAN KOPIC vyslal zpoza vápna takovou střelu, kterou brankář Tomáš Holý nedokázal dostatečně ztlumit a balon skončil až v brance!