konec FK Mladá Boleslav – AC Sparta Praha
2:4
(1:1)
Komentuje: Pavlína Kočová
 
83
Sparta právě vstřelila branku!
A je asi rozhodnuto, protože Sparta jde do vedení o dvě branky. DAVID LAFATA to zkusil zhruba z dvaceti metrů a s pomočí teče Šislera překonal Šedu!
 
78
Sparta právě vstřelila branku!
A potřetí v utkání jde Sparta do vedení. Po centru si na zadní tyč naběhl COSTA NHAMOINESU a přesnou hlavičkou překonal Šedu.
 
52
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Další branka a je srovnáno na 2:2. Po centru z pravé strany si mezi obránce naběhl ONDŘEJ ZAHUSTEL a přesnou hlavičkou překonal bezmocného Bičíka.
 
48
Sparta právě vstřelila branku!
Po rychlé akci jde Sparta znovu do vedení. Na levé straně se k míči dostal Hybš, který ho poslal před branku, kam se prodral DAVID LAFATA a ve skluzu usměrnil kulatý nesmysl za Šedu.
 
40
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A začínáme od začátku, protože je vyrovnáno. Ščuk to zkusil, ale hradbu těl nepropálil, jenže k míči se dostal JIŘÍ SKALÁK, který parádní technickou střelou překonal z hranice velkého vápna Bičíka. Hráč, kterého Sparta nechtěla, tak vyrovnal na 1:1.
 
8
Sparta právě vstřelila branku!
Ale pozor, protože z ničeho nic jde hostující celek do vedení. LUKÁŠ VÁCHA si naběhl na přihrávku z levé strany a přízemní střelou z hranice velkého vápna, s velkou dávkou štěstí, překonal Šedu.