konec AC Sparta Praha – FC Zbrojovka Brno
4:0
(2:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90
Naopak to byli sparťané, kteří ještě mohli hostům přibalit na večerní cestu po D1 nepopulárního "bůra", když se Costa probil před Melichárka, z úhlu jej ale pokořit nedokázal.
 
83
Konaté se neohroženě prohnal po pravém křídle až do pokutového území, jeho pas do pokutového území brankář Melichárek odkopl pouze ke Kadlecovi, jenž zkoušel překonat brněnského brankáře akrobaticky přes hlavu, ovšem dostal míč "pouze" k Řezníčkovi, jenž ránou z otočky netrefil odkrytou část brněnské branky!
 
82
Schuster skolil ve středu pole Kadlece a vysloužil si u hlavního arbitra žluté "ocenění" svého zákroku.
 
78
Za obrovského aplausu sparťanských fanoušků je ze hry stažen autor dnešního hattricku David Lafata, jenž předává kapitánskou pásku Mariu Holkovi a přepouští místo na hrotu Jakubu Řezníčkovi.
 
David LAFATA - 4:0
 
75
Sparta právě vstřelila branku!
Jsme svědky dalšího ligového hattricku DAVIDA LAFATY a jak je jeho dnešní tradicí , skóruje i potřetí do odkryté brněnské branky, ke které mu výstavním pasem předložil balón Pavel Kadeřábek. Ten si dnes připisuje již třetí gólovou nahrávku!
 
74
Obránce reprezentačního celku do 21 let Jakub Jugas se prohnal po sparťanské polovině a v jednoznačně největší příležitosti Brna se proti němu výborným zákrokem zaskvěl Marek Štěch! Ten se tak odvděčil kotli domácích fanoušků, jenž před malou chvílí skandoval jeho jméno.
 
72
Poslední změna v modrém brněnském dresu, do hry vbíhá slovenský střelec branky z utkání národního týmu proti Itálii na mistrovství světa 2010 Kamil Kopúnek, ve hře nahradil Radka Buchtu.
 
69
Rozhodčí Nenadál píská faul až o chvíli později Kerestešovi, jenž nedovoleně atakoval Kadlece v bezprostřední blízkosti vlastního pokutového území a za své počínání si i vysloužil žluté napomenutí.
 
69
Lafata se probil za záda brněnských obránců, pelášil vstříc brankáři Melichárkovi, ovšem ve finální fázi své akce byl atakován a vystřelit nakonec nedokázal.
 
64
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Ladislav Krejčí, přichází Tiémoko Konaté.
 
Bořek DOČKAL - 3:0
 
64
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťanští fanoušci potřetí slaví střelecký úspěch svého celku! BOŘEK DOČKAL převzal Kadeřábkovu přihrávku, posunul si míč na levačku a zpoza pokutového území nezadržitelně umístil míč přesně k tyči Melichárkovy svatyně!
 
55
Hosté podruhé mění svoji sestavu, velmi nevýrazného Srba Markoviće nahrazuje Stanislav Vávra.
 
39
Fabián Slančík nebude schopen pokračovat v boji, na trávníku jej tak nahrazuje Milan Lutonský.
 
David LAFATA - 2:0
 
37
Sparta právě vstřelila branku!
Dočkalův centr ze standardní situace ke vzdálenější tyči Kadeřábek vrátil před branku, kde DAVID LAFATA přeskočil v "souboji" o zakončení svého spoluhráče Costu a již podruhé dnes skóruje prakticky do odkryté brněnské svatyně!
 
36
Po dalším nesmírně přesném padesátimetrovém nákopu Matějovského Krejčí sklepl míč pro Lafatu, ten tísněn Schusterem umístil svoji ránu jen těsně vedle brněnské svatyně!
 
26
Dočkal výborným pasem před branku vybídl do další veliké příležitosti Lafatu, jehož zakončení ve skluzu stačil vystihnout brankář Melichárek!
 
David LAFATA - 1:0
 
18
Sparta právě vstřelila branku!
Dočkalův centr propadl uvnítř pokutového území, vysokým odskokem se odrazil ke Costovi, do jehož střely se vložil DAVID LAFATA a sparťanský kapitán zblízka pokořil brankáře Melichárka!