konec FC Viktoria Plzeň – SK Dynamo Č. Budějovice
6:0
(2:0)
Komentuje: Jakub Vais, Marek Kratochvíl
 
90
Plzeň právě vstřelila branku!
Šestou brankou zřejmě završují domácí fotbalisté dnešní debakl! Pěknou střelou z voleje k pravé tyči se prosadil TOMÁŠ HOŘAVA, hlavní díl na jeho gólu ale nese David Limberský, který vykouzlil naprosto skvostný centr přes hlavu přímo do nohy střídajícímu spoluhráči.
 
62
Plzeň právě vstřelila branku!
Fanoušci se už od úvodu utkání dožadovali populárního "bůra" a teď se dočkali! ONDŘEJ VANĚK se trefil pěknou střelou z přímého volného kopu kousek za hranicí pokutového území. Křížek se za balonem umístěným přes zeď natahoval marně.
 
57
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak to byla fotbalová paráda! FRANTIŠEK RAJTORAL se dostal na pravém kraji vápna Dynama k míči, prokličkoval přes obránce a tvrdou střelou pod břevno nekompromisně skóroval. Opakuje se nám výsledek z prvního duelu obou týmů.
 
52
Plzeň právě vstřelila branku!
Přesto se ale Viktoria prosadila! Své první trefy v novém působišti se dočkal AIDIN MAHMUTOVIČ, jemuž přihrával před prázdnou branku Pilař. Obrana Dynama se na moment úplně vypařila.
 
43
Plzeň právě vstřelila branku!
Domácím se povedla rychlá akce po pravé straně, po níž poslal Mahmutovič na malé vápno, kam si naběhl DANIEL KOLÁŘ a uklidil míč do branky!
 
6
Plzeň právě vstřelila branku!
Úvodní tlak domácích vyvrcholil v úvodní branku! Rajtoral přiťukl míč na úroveň penaltového puntíku na kopačky MILANA PETRŽELY, který ránou na vzdálenější tyč otevírá skóre.