konec 1.FK Příbram – FK Teplice
1:1
(1:0)
Komentuje: Michal Mezera
 
88
Příbram tlačí soupeře a chce z dnešního utkání tři body. Nyní Pilík parádně obešel soupeře, ale opět chybělo v zakončení domácím trochu štěstí!
 
84
Žlutou dostává i Martin Krameš.
 
83
Opět faul na Řezníčka a nyní bude oceněn i žlutou kartou – pro Tomáše Jablonského.
 
81
Oba týmy střídají – za Příbram odchází Martin Fillo a přichází Tomáš Krbeček, za hosty odchází Mahmutovič a na plac vběhne Kapolongo.
 
76
Vondrášek dostává žlutou kartu za faul na unikajícího Martina Zemana.
 
72
Příbram chce vedení zpět, k míči se dostal Krameš a z hranice velkého vápna poslal svůj pokus těsně nad teplickou branku!
 
David JABLONSKÝ - 1:1
 
69
Teplice právě vstřelily branku!
Teplice se dočkávají vyrovnání! Centr z pravé strany propadl mezi příbramskými obránci až k DAVIDU JABLONSKÉMU, který střelou k levé tyči nedal Boháčovi šanci.
 
58
Příbram šla do rychlého brejku v poměru 4:3! Míč se dostal k Zemanovi, který centroval na druhou stranu na Pilíka a ten hledal Řezníčka, kterého se štěstím tepličtí ubránili, poté se k míči dostal ještě Krameš, ale jeho střela šla mimo branku!
 
56
Tak to byla velká šance na straně Teplic! Mahmutovič střílel a Boháč vytáhl jeho pokus mimo tři tyče! Výborný zákrok příbramského gólmana!
 
55
Pilík se snažil poslat bochánek na Řezníčka, který by zřejmě přidal druhou branku v utkání, ale míč ze vzduchu nakonec na poslední chvíli stáhl Grigar.
 
Jakub ŘEZNÍČEK - 1:0
 
45+1
Příbram právě vstřelila branku!
Tak se Příbram přeci jen dočkává! Zaslouženou branku střílí po odraženém balónu JAKUB ŘEZNÍČEK a posílá Příbram několik vteřin před ukončením prvního poločasu do vedení!
 
44
A opět v akci Sus, který dostal pěkný centr z levé strany a z voleje vypálil těsně nad teplickou branku!
 
37
Tak to byla tutovka! Rychlý brejk vedl Pilík, se kterým šli další dva jeho spoluhráči, ale příbramský záložník opět nepředložil míč do velmi dobré pozice Řezníčkovi a celou šanci si pak pohlídal u levé tyče gólman Grigar. Velká škoda pro Příbram!
 
32
Tak to byly dvě parádní akce Příbrami! Do rychlého brejku šla hned trojice příbramských, Fillo možná trošku chybně zvolil přihrávku na strany, místo aby dal míč unikajícímu Řezníčkovi, který by šel sám na Grigara. Poté šel pěkný centr do vápna Teplic, který si však hosté pohlídali.
 
18
Tak to byl možná penaltový zákrok na Martina Filla, který byl zezadu sražen jedním z hostujících hráčů. Rozhodčí Orel však penaltu nepíská.
 
11
Tak to bylo těsné... Deli pořádně vylekal domácí příznivce i své spoluhráče! Jeho hlavička šla těsně nad vlastní branku.
 
2
A i na dnešní utkání mají příbramští nacvičené standardní situace! Jednu z nich nyní předvedli a málem z toho byla první branka! Míč nakonec prolétl skrz pokutovým územím Teplic, domácí se k míči jen těsně nedostali.