konec FK Dukla Praha – SK Slavia Praha
2:2
(2:2)
Komentuje: Nikol Kuncová
 
89
Žlutou kartu vidí i Aldo Baez, který obdobně zastavuje domácí.
 
88
Žlutou kartu vidí Matěj Hanousek za faul na polovině. Hosté by šli do brejkové šance.
 
87
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Aldin Čajić.
 
81
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jakub Mareš, přichází Tomáš Berger.
 
79
Na centr vyrazil Rakovan, ale k míči se nedostal, na odkrytou klec mířil Karavajev, jehož ránu vyráží Juhar a poté domácí zahráli rukou.
 
75
I Dukla polevuje, další pokus, který končí v zámezí. Po výkopu Rakovana se provinili domácí a Slavia z trestného kopu napálila břevno, konkrétně to byl kapitán Latka.
 
Dnešní utkání sleduje 6080 diváků.
 
67
Na hranici šestnáctky kombinuje Dukla, v malém vápně posléze chtěl zakončovat Mareš, ale Latka jej odstavil ze hry.
 
63
Hráči z Edenu vytlačili svého soka na polovinu, dále se jim to však nepodařilo a opět se formují do obrany. K zakončení se dostává ve středu Mareš, ovšem jeho točená střela levačkou míří nad levým rohem mimo a Rakovan pouze jistí.
 
55
Centr na Beauguela byl přesný, jeho zpracování ale bylo špatné a Slavia jde do šance. Po centru Nitrianského letěl na hlavičku Škoda, ale neuspěl.
 
46
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Damien Boudjemaa, přichází Milan Nitrianský.
 
41
Domácí v okolí velkého vápna jsou nebezpeční, jejich počínání jim přineslo rohový kop, ten zkusil zakončit Beauguel, ale míří těsně mimo.
 
Jakub POVAŽANEC - 2:2
 
35
Dukla právě vstřelila branku!
Je znovu vyrovnáno, tentokrát se o branku postaral JAKUB POVAŽANEC, který si vzal míč, prošel až na hranici vápna a vypálil k tyči, Rakovan po balónu šel, ovšem vyrazit jej nedokázal a zřejmě si na něj i sáhl.
 
Milan ŠKODA - 1:2
 
29
Slavia právě vstřelila branku!
O krásnou branku se postaral MILAN ŠKODA, který z levé strany přesně zakončuje vzdušný balón a po chybě Rady znovu posílá červenobílé do jednobrankového vedení.
 
Marek HANOUSEK - 1:1
 
25
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí vyrovnávají, o branku se postaral MAREK HANOUSEK, když vzal z hranice vápna zodpovědnost na svá bedra a zamířil střelu přímo k tyči, Rakovan se marně natahoval a balón končí v po odrazu od tyčky v bráně.
 
20
Několik metrů za středovým kruhem rozehrál Mareš trestný kop a poslal jej rafinovaně do vápna, kde po hlavičkové teči jednoho ze spoluhráčů Rakovan marně sahal po balónu. Ten nakonec končí mimo branku a tak si slovenský brankář může oddechnout.
 
Martin DOBROTKA - 0:1
 
16
Slavia právě vstřelila branku!
A přece jen se hosté prosazují, po parádně zahraném rohu byl míč nejprve odvrácen, ovšem poté se k hlavičce dostává MARTIN DOBROTKA, který míč poslal do odkryté části branky a posílá Slavii do vedení.
 
9
Dobrotka hlavičkuje ve vlastním vápně a Rakovan jen se štěstím reaguje a vyráží míč do bezpečí.
 
5
Gedeon přes Mareše vyslal Matěje Hanouska do lajny, odkud opět centruje, míč odvrací Bílek, ale k němu se dostává na hranici vápna Považanec a trefuje obranu Slavie.
 
3
Neuvěřitelná akce domácích, Matěj Hanousek poslal nádherný centr do vápna, kde se zbavil obránce Beauguel, jenže hlavičkuje mimo bránu.