konec SK Slavia Praha – FK Jablonec
1:1
(1:1)
Komentuje: Václav Baumann, Nikol Kuncová
 
88
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Milan Černý, přichází Marek Kodr.
 
87
Střídání v týmu FK Baumit Jablonec: ze hřiště odchází Martin Pospíšil, přichází Vojtěch Kubista.
 
85
Obrovská šance pro hosty, k míči se dostal Martin Pospíšil, který vyslal nádherný míč směrem do růžku, jenže na Karla Hrubeše to nestačilo, ten se vytasil krásný zákrokem, kterým poslal míč mimo svou svatyni.
 
Dnešní utkání sleduje 3943 diváků.
 
78
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Vukadin Vukadinovič, přichází Karel Piták.
Střídání v týmu FK Baumit Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Jun, přichází Ondřej Mihálik.
 
74
Milan Černý ze Slavie dostal žlutou kartu.
 
67
Žlutou kartu dostal Juhar.
 
62
Po rohovém kopu se k hlavičce dotal Kopic, jeho pokus ale letěl kousek vedle slávistické brány.
 
62
Střídají i Jablonečtí: Crnkič za Mingazova.
 
60
Slávisté poprvé střídají: Boudjemaa za Proška.
 
59
Žlutou kartu vidí Rossi.
 
Jiří BÍLEK - 1:1
 
45
Slavia právě vstřelila branku!
Přímý kop Juhara takřka z poloviny hřiště měl mířit na Latku, což si mysleli i Jablonečtí. Jenže kde se vzal, tu se vzal JIŘÍ BÍLEK, jenž všechny předskočil a hlavou zamířil do protipohybu Hrubého!
 
39
Juhar se snažil u vlastního rohového praporku vybojovat aut, místo toho ho ale hosté odzbrojili. A po následném centru měli slávisté obrovské štěstí, neboť nikým nehlídaný Jun hlavičkoval jen těsně vedle brány.
 
Filip NOVÁK - 0:1
 
30
Jablonec právě vstřelil branku!
FILIP NOVÁK vypálil z přímého kopu tak dokonale k tyči, že se brankář Hrubeš ani nepohnul!
 
28
Baéz evidentně odehrál ve skluzu míč před Rossim, který pak přes něj přepadl. Sudí Zelinka přesto nařídil přímý kop a ještě slávistovi ukázal žlutou kartu.
 
27
Latka přerušil kontr Jablonce jen za cenu žluté karty.
 
24
O poznání větší šanci měl Vukadinovič, jenž se dostal za hostující obranu, už ale nedokázal propálit dobře vyběhnutého brankáře Hrubého.
 
22
Po výborné práci Kopice se na hranici ofsajdu uvolnil Novák, tváří v tvář Hrubešovi ale selhal. Domácí gólman ho totiž z pěti metrů dokázal vychytat a práci za něj ještě na brankové čáře dokončil Dobrotka.
 
19
Hrozivá chyba Juhara, který jako poslední hráč na půlicí čáře nechal jít do úniku Mingazova. Ten ale před pokutovým územím nakonec ztratil rychlost i rovnováhu a pod Juharovým tlakem o míč na poslední chvíli přišel.
 
11
Trochu krkolomná, ale povedená akce Slavie. Balaj si naběhl na přihrávku, která původně nemířila na něj, a dostal se až před Hrubého. Ten ale rychle vyběhl a míč před albánským útočníkem zpacifikoval. Balaj sice místo balónu trefil jen hostujícího gólmana, přesto reklamoval penaltu. O ní ale nemohla být ani řeč.
 
4
Novák vyhrál hned dva hlavičkové souboje ve velkém vápně a ještě nabil do ideální pozice Rossimu. Ten však ze značky pokutového kopu trestuhodně promáchl...
 
1
Obrovská šance Jablonce hned v první minutě. Jun se natáhl na centr z levé strany a hlavou pořádně vystrašil Hrubeše. Ten měl co dělat, aby balón vytěsnil na roh.