konec FC Zbrojovka Brno – AC Sparta Praha
1:3
(0:1)
Komentuje: Daniel Polách
 
90+1
Lafata si na penaltě naskočil na další Krejčího centr a hlavičkoval do protipohybu Doležala, jenž na poslední chvíli vykopl pravou nohu a zasáhl na rohový kop!
 
89
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Lukáš Vácha, přichází Lukáš Mareček.
 
85
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Pavel Zavadil, přichází Šimon Šumbera.
 
79
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Tiémoko Konaté, přichází Tomáš Přikryl.
 
Pavel KOŠťÁL - 1:3
 
73
Brno právě vstřelilo branku!
Tak alespoň jedna radost pro Zbrojovku. PAVEL KOŠŤÁL prošel od půlící čáry až před sparťanskou šestnáctku, napřáhl k ráně a krásným obstřelem k levé tyči překonal Bičíka.
 
71
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Kamil Vacek.
 
David LAFATA - 0:3
 
70
Sparta právě vstřelila branku!
Kadeřábek si krásně narazil míč s Konatém, ten jej vyslal do šestnáctky, kde pravý sparťanský bek přihrávkou pod sebe našel DAVIDA LAFATU, pro nějž už zakončení do prázdné branky nebylo ničím složitým. Velmi pěkná akce Sparty.
 
Bořek DOČKAL - 0:2
 
61
Sparta právě vstřelila branku!
BOŘEK DOČKAL si vybral pravou stranu ze svého pohledu, Doležal zkusil opačnou a Sparta tak v Brně vede již o dvě branky.
 
60
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Stanislav Vávra, přichází Martin Doležal I..
 
59
Brankářské dilema brněnského trenéra Václava Kotala je, zdá se, pro nejbližší kola vyřešeno! Matějovský vysunul Dočkala, jenž si hodil míč kolem Václava Hladkého, který jej fauloval a jako poslední hráč Zbrojovky nemohl očekávat nic jiného, než červenou kartu.
 
57
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Tomáš Brigant, přichází Miroslav Keresteš.
 
50
Jan Malík obešel dva protihráče, nakonec si dal míč daleko od nohy a kolíky napřed zajel do Brabce, za což obdržel žlutou kartu.
 
48
Hladký se výborně natáhl po Krejčího centru směrem od branky a nedovolil tak, aby Lafata případně doklepl míč do prázdné branky!
 
26
Zbrojovka však míč ztratila a dopředu se vydal rychlonohý Kadeřábek. Pravý sparťanský bek to schytal hned dvakrát, poprvé jej stáhl Aleš Schuster, jenž obdržel žlutou kartu a následně po upadnutí na zem inkasoval také úder kopačkou Košťála, jenž ze setrvačnosti odkopával míč.
 
22
Hladký dvakrát v hlavní roli! Nejprve nejistě vyboxoval Krejčího roh a následně se musel vrátit k brankové čáře, odkud vytáhl Brabcovo zakončení nůžkami.
 
Ladislav KREJČÍ - 0:1
 
13
Sparta právě vstřelila branku!
Hosté se usadili před Hladkého šestnáctkou a z první střely na branku se prosadili. LADISLAV KREJČÍ si narazil míč s Dočkalem, obešel Jugase a na přední tyč překonal marně se natahujícího Hladkého.