konec AC Sparta Praha – FC Slovan Liberec
1:0
(0:0)
Komentuje: Radek Barkman
 
86
Naposledy střídají i domácí, Kováč vystužil zadní řady místo Matějovského.
 
84
Liberec naposledy střídá, Calazans nahradil Ďubeka.
 
81
Další střídání Liberce. Luckassen nahrazuje Mudru. Samuel Slovák už sází všechno na jednu – útočnou kartu.
 
75
Před penaltou ještě dostali žlutou kartu Šural s Fleišmanem.
 
Bořek DOČKAL - 1:0
 
75
Sparta právě vstřelila branku!
Úspěšným exekutorem pokutového kopu se stal BOŘEK DOČKAL, který prudkou ranou k tyči nedal Kolářovi žádnou šanci. Liberecká tvrz je dobyta. Krátce před odpískáním penalty totiž Přikryl prohospodařil stoprocentní šanci, když jeho gólovou střelu vyrazil obětavý obránce Pokorný.
 
74
Sparta bude kopat penaltu po ruce jednoho z libereckých hráčů!
 
72
Na hřišti se pořádně přiostřilo. Matějovského poslal k zemi nekompromisně Frýdek a dostává žlutou kartu.
 
70
Na vývoj zápasu reaguje i Vítězslav Lavička. Krejčí přepouští místo Přikrylovi.
 
69
Samuel Slovák poprvé střídá, nečekaně odchází ze hry Miloš Karišik, nahrazuje ho Lukáš Pokorný.
 
64
Obrovská šance Sparty! Centr do vápna se snesl na hlavu Kadeřábka, který posunul míč ke Costovi, který před poloprázdnou brankou neusměnil svou rybičku do sítě.
 
50
Zničehonic se Slovan dostal do šance. Roh byl rozehraný nakrátko, míč se dostal na vrchol pokutového území, kde byl zapomenutý Pavelka, ale nártem mířil nad branku.
 
44
Skákavá střela Krejčího zpočátku nepůsobila nebezpečně, ale Kolářovi míč vypadl z rukavic, až ho na poslední chvíli musel odvrátit na roh Fleišman.
 
41
Tutovka Sparty! Kadeřábek se v pokutovém území dokázal uvolnit, ale tváří v tvář Kolářovi nedokázal rychle zakončit, neboť k němu rychle přispěchal Pimpara a střelu srazil.
 
38
Letnou to opět zašumělo. Centr Dočkala odvrátil Karišik pouze ke Konatému, který pálil levačkou k bližší tyči, ovšem mířil těsně vedle.
 
31
Zraněného Lukáše Váchu nahrazuje v sestavě Letenských jeho jmenovec Mareček.
 
20
Hodně podobná situace. Lafata načechral míč z levé strany na hranici pokutového území, kde do něj v plné rychlosti naběhl Krejčí, ale hlavou mířil nad branku.
 
16
Tutovku měli také Sparťané! Po narážečce s Kadeřábkem vystřelil ze šestnácti metrů Dočkal a Kolář měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil na rohový kop!
 
1
Hned v první minutě registrujeme tutovku Liberce! Za sparťanskou obranu se dostal Šural, vystřelil v pokutovém území přízemní střelu na vzdálenější tyč, ale branku těsně minul. Bičík se jen díval.