konec 1.FC Slovácko – FK Dukla Praha
5:1
(3:1)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
71
Slovácko právě vstřelilo branku!
Libor Došek si kromě hattricku zapíše i asistenci. Hlavou prodloužil balon na LUBOŠE KALOUDU, který upaloval s míčem na brankáře Chudého a nedal mu přesnou střelou k tyči šanci. Rána se ještě otřela o tyč a skončila v síti.
 
54
Slovácko právě vstřelilo branku!
LIBOR DOŠEK je v neskutečné střelecké formě a opět vrací Slovácku vedení na tři branky. Slovácký útočník se prosazuje po centru Kerbra z brankové čáry. Obrana Dukly opět neskutečně zaspala.
 
31
Dukla právě vstřelila branku!
Po půlhodině hosté snižují. Marek Hanousek se otočil s míčem a vystřelil, brankář Heča na míč nedosáhl a ten skončil na břevně, jenže u odraženého míče byl dříve Berger, který jej posunul na JEANA – DAVIDA BEAUGUELA a ten balon pohodlně doklepl do odkryté branky.
 
22
Slovácko právě vstřelilo branku!
MILAN KERBR si situaci vynahradil ještě v téže minutě. Z hranice vápna napřáhl na vzdálenější tyč a za přispění Štetiny balon zapadl za brankáře Chudého.
 
5
Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko po šesti minutách vede už o dvě branky a znovu u toho byl LIBOR DOŠEK, který dostal přihrávku od Kaloudy. Útočník Slovácka vystřelil parádní střelu, která mířila do horního roku a za přispění břevna zapadla za brankovou čáru. Vysoký forvard se svojí druhou brankou v zápase dostal do čela kanonýrů Synot ligy!
 
1
Slovácko právě vstřelilo branku!
Tak to je nástup do utkání jako hrom. Ve vápně vyhrál Milan Kerbr hlavu pro LIBORA DOŠKA, který se s míčem otočil a do protipohybu brankáře Chudého vstřelil hodně brzkou branku.