konec SK Slavia Praha – 1.FC Slovácko
1:1
(0:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
90+2
Na opačné straně byl v blízkosti Heči Boudjemaa, přízemní střelou ale na slováckého brankáře nevyzrál.
 
90+1
Stoprocentní tutovku zahodil Kerbr! Diviš se vyhnul Nevesovi a pak z pravého křídla poslal přízemní centr, který prošel až ke Kerbrovi, který ale místo poloprázdné brány trefil jen reklamní bannery pod tribunou.
 
85
Slovácko právě vstřelilo branku!
Mezlík se ještě dostal k centru z pravé strany, který propadl až na zadní tyč, kde zůstal zcela nehlídaný JAN TROUSIL. Brankář Černý jeho střelu z bezprostřední blízkosti dokázal srazit na břevno, od něj se ale míč odrazil do sítě!
 
80
Poslední slávistické střídání znamená konec pro Tomáše Necida, kterého zastoupí Vošahlík.
 
78
Po dobré kombinaci Slovácka odcentroval zprava Diviš na vrchol malého vápna, kde domácí zapomněli na Jiřího Valentu, jenž ale balón poslal trestuhodně mimo.
 
77
Havlík jde do hry místo Trávníka.
 
75
Juhar se s míčem nepáral a z dobrých třiceti metrů ho napálil na hostující bránu. Heča měl co dělat, aby Juharovu bombu vůbec vyrazil, a k jeho smůle to udělal přímo do míst, kde byl Nitrianský. Slávistický záložník však zakončil vedle odkryté brány.
 
71
Slavia právě vstřelila branku!
Rychlá akce sešívaných začala u Nitrianského, který před vápnem předal míč pro MARCELA GECOVA, jenž uťal střeleckou smůlu a ve své třetí šanci se už nemýlil, když prudkou ránu z dvaceti metrů namířil přesně k tyči!
 
70
Mezlík dostal balón do běhu od Kerbra a pak zpoza šestnáctky tvrdě vystřelil, avšak zhruba o metr mimo.
 
68
Ke změně dochází i v hostujícím dresu. Diviš nahrazuje Petra.
 
67
Slávistický kouč Pastoor podruhé střídá, ze hry stahuje Hrubého, místo něj si zahraje Zmrhal.
 
62
Po rohovém kopu vyskočil nejvýše Šumulikoski, ale jeho hlavičku směřující k pravé tyči zastavil Černý robinzonádou.
 
62
Domácí roh ubránili, ale po další šanci se míč snesl na kopačku Kerbra, který se už chystal ke střele z gólové pozice. Dostál se ale do rány obětavě položil a zblokoval ji na rohový kop.
 
60
Parádní kombinace mezi Necidem a Boudjemou znamenala vyšachování hostující obrany, Tomáš Necid pak ale z patnácti metrů vyslal slabou střelu, kterou Heča bravurně zastavil.
 
57
Gecov vybojoval takřka ztracený míč u hostujícího vápna a poslal ho na Necida, který stál v evidentním ofsajdu. Pomezní sudí však nechal pokračovat ve hře a po Necidově přistrčení se k míči dostal opět Gecov, který už měl před sebou jen Heču, tak ho zkoušel přelobovat. Balón se ale snesl nad bránu Slovácka.
 
53
Slávistický kapitán Piták si už dnes nezahraje, kvůli zranění ho vystřídal Juhar.
 
45
Kerbr po pasu Valenty postupoval zleva na Černého, kterého chtěl překonat prudkou přízemní střelou, zkušený gólman byl ale rychle na zemi a míč vyrazil.
 
42
Tomáš Necid dostal na vrcholu vápna trochu prostoru ke střele, kterou mířil dobře k tyči, brankář Heča ale tygřím skokem balón vyrazil.
 
40
Boudjemův bochánek z přímého kopu dosedl na hlavu Milana Škody, ten ale míč pod tlakem namířil jen kousek nad hostující bránu.
 
39
Veterán Trousil dal o sobě hned vědět, když bez jakékoliv snahy hrát míč sestřelil tělem Necida, kterému nejspíš vyrazil dech. Žlutá karta pro Trousila.
 
36
Košút nakonec pokračovat ve hře nebude, kvůli poraněnému kotníku ho musí na místě stopera nahradit zkušený Trousil.
 
33
Necid poslal balón na pravé křídlo, kde byl úplně volný Nitrianský. Jeho následná střela z patnácti metrů nepostrádala razanci, ale zamířila jen do míst, kde byl připravený Heča.
 
31
Nevesův dlouhý nákop zamířil jen k hostujícímu Reinberkovi, který chtěl balón poslat hlavou na Heču, místo toho ho ale namířil na vrchol vápna, kam si nabíhal Necid. Heča ale rychle vyběhl a těsně před Necidem balón vyškrábl. Necid pak vybojoval alespoň roh.
 
18
Trávník přízemním pasem uvolnil Petra, jehož křižná střela z patnácti metrů ale o kousek minula domácí bránu.
 
13
Obrovskou šanci Slavie spálil Gecov! Boudjemaa narýsoval vynikající uličku pro ryšavého záložníka, který pak postupoval s Necidem sám na Heču. Gecov ale místo přihrávky do strany na Necida, jenž by zakončoval do prázdné brány, sám vystřelil přímo do vyběhnutého gólmana Slovácka.
 
7
Valenta si narazil míč s Šmulikoským, který pak svého kapitána uvolnil precizní uličkou do vápna. Černý byl ale včas venku ze své brány a balón na poslední chvíli před Valentou zastavil.